פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
מוזר לי זה פתוח...
אפשר לשלוח לי למייל בחתימה? תודהמוזר לי זה פתוח...
נו אין משהו כזה??????????אני רוצה אוסף של מכתביות שנות ה80
כאלו שיפיצו לי ריח מבעד למסך.....
אני רוצה אוסף של מכתביות שנות ה80
כאלו שיפיצו לי ריח מבעד למסך.....
זה?נו אין משהו כזה??????????
שלחתיאפשר לשלוח לי למייל בחתימה? תודה
אשמח לתמונה של ילדת בית יעקב שמחה לסיים את ספר חשבון
ואיזה מידה הכובעים?האם מישהו יכול לעשות תמונה של שני בחורים חסידיים עם כובע סאמט וחליפות ארוכות אחד עם שיער חום שחור והשני עם שיער בלונדיני מוזהב ,ושהבלונדיני יהיה בגובה 1.77 מטר והחום שחור בגובה 1.67 מטר (שתי הבחורים הם חברים קרובים וחזקים)(אם אפשר שיראו את זה בתמונה) ושיראו את האהבה של אחד אל השני
וצריך שיראו ברקע המון בחורים חסידיים עם פיאות למטה (ולא מתחת לאוזניים ועם כובע סאמט וחליפות ארוכות מקנאים בהם שני הבחורים צריכים להיות חמודים ועם חן על הפנים.
אודה מראש למי שיוכל ליצור את זה !!!!!!
אין מילים!!!
אם מישהו רוצה תמונות חמודות בסגנון שעשיתי כמו אלו בשמחהצפה בקובץ המצורף 1617884
ישר כח על הכישוריםאם מישהו רוצה תמונות חמודות בסגנון שעשיתי כמו אלו בשמחהצפה בקובץ המצורף 1617884צפה בקובץ המצורף 1617885צפה בקובץ המצורף 1617887צפה בקובץ המצורף 1617891צפה בקובץ המצורף 1617892צפה בקובץ המצורף 1617894צפה בקובץ המצורף 1617896
צבע עץלא הבנתי כל כך את הבקשה את רוצה עץ אמיתי או צבע עץ ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: