יש גם באופנת הבירה ביפואחרי יש חסד - יש חצי עיגול כזה של חנויות - איפה שסופר הום
זה חנות עם סטנדים בחוץ
ואגב... כבר לא נשאר שם כמעט
יש גם באופנת הבירה ביפואחרי יש חסד - יש חצי עיגול כזה של חנויות - איפה שסופר הום
זה חנות עם סטנדים בחוץ
ואגב... כבר לא נשאר שם כמעט
שווה לנסוע עד שם?חנות המחסן שלנו פתוחה בין 10 - 5 כל יום (ראשון - חמישי) ובין 9:30 - 12:30 בימי שישי (בקיץ אנחנו פתוחים בימי שישי עד 14:00). אנחנו באזור התעשייה הצפוני של בית שמש, רחוב האומן 4. לחץ כאן להנחיות הגעה. מספר הטלפון הישראלי המקומי שלנו הוא (02) 999-1796.
Kosher Casual
חנות מאד זולה שיש לה את אותם בגדים כמו דבי בחצי מחיר
אני לא הייתי שם אבח אחותי קנתה שם 4 חולצות וגיסות שלי גם קונות שם הרבה חנות מאד זולה שווה לבוא
בלת"קאיפה אפשר למצוא חלוק שבתי 2 חלקים
שהחצאית היא ישרה
והחולצה עם שפיצים בצדדים או יותר ארוכה
תודה
רחוב אחד מתחת חדר הכושר"מטי" ואולם "כינור דוד"
זה חנות בסגנון "שירה חדשה" ו"זויה"?רחוב אחד מתחת חדר הכושר"מטי" ואולם "כינור דוד"
זה חנות בסגנון של דביזה חנות בסגנון "שירה חדשה" ו"זויה"?
והמחירים יותר זולים?
מקפיצהיש גם בחנויות ביפו
חושבת שהשם של החנות "אופנת הבירה"מקפיצה
את יכולה לכוון אותי איזה חנויות?
חושבת שהשם של החנות "אופנת הבירה"
השבוע אחת אמרה לי שהיא קנתה ממי סטייל - 2 סטיםנראה לך שבמיי סטייל עדיין יש סטים
ואת יודעת להגיד לי איזה אורך החצאיות שם?
כי אני מחפשת חצאית ארוכה מקסי
תודה!
מעולה, אני אקפוץ לשם היום מקווה שאמצא משהו במידתיהשבוע אחת אמרה לי שהיא קנתה ממי סטייל - 2 סטים
כן, החצאית ארוכה ויפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: