דגים והפעם דג סלומון בתנור - מתכון מצולם

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
המוצרים.
דג סלומון נורבגי.

IMG_20200228_090652.jpg


ירקות לפי הרצון... (תפו''א. בצל. גמבה. שום. ופלפל חריף) ורסק עגבניות



IMG_20200228_094707.jpg

טיפ. מומלץ תחילה לבזוק הרבה מלח על הדג שייצא לו הטעם של הים (בפרט בדג מושט). להמתין כעשר דקות ולשטוף חזק במים.

לפרוס את התפו''א (כחצי ס''מ) ולהניח בתחתית התבנית. וכן את שאר הירקות.
להוסיף כפות רסק. וליצוק מעל הכל שמן קנולה או זית
להניח את הדג מעליהם
ולאטום בנייר אלומיניום.
לאפות כשעה בתנור על חום גבוה.

ניתן לקשט בעלים ירוקים ולשים מעט לימון

IMG_20200228_111439.jpg
אותו דבר ניתן להכין דג מושט. רק שבזמן זה הרבה פחות (כחצי שעה)
 

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
יתכן. יש לבדוק. אני כתבתי לפי מה שעשיתי... אחרי חצי שעה הוא עוד היה ''נא''. יתכן שזה תלוי בכמות הנוזלים ששמים בתבנית (אני לא שמתי כמעט כלום). בכל אופן זה היה טעים (לא יבש)!!
 

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

ג'וניור

משתמש פעיל
עריכה תורנית
המשתמש נחסם
סלומון שנאפה בזמן רב מידי מאבד מהטעם שלו
אם אפית כ"כ הרבה זמן ועדיין היה לא מבושל ייתכן שהכנסת את הדג כשהוא קפוא ממש לתנור,
פרט לכך
התיבול והמראה נראים מצויין.
הוא היה מופשר מאמש...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יד

א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל:
נקרא  12  פעמים

לוח מודעות

למעלה