לא מדויקבמידה ואתם רשומים כנשואים אז אין אפשרות.
זה קצת בעיה ואם חלילה הזוג נפרד והדירה רשומה רק על אחד מהםאני רוצה לקנות דירה שניה ולעשות הסכם ממון כדי להיפטר ממס רכישה/שווח.
מישהו יודע מה המעלות/חסרונות של הסכם ממון ומה התהליך?
זה מתכון לבעיות ולצרותאני רוצה לקנות דירה שניה ולעשות הסכם ממון כדי להיפטר ממס רכישה/שווח.
מישהו יודע מה המעלות/חסרונות של הסכם ממון ומה התהליך?
בשביל זה יש שתי דירות אחת על שם הבעל ואחת על שם האשהזה קצת בעיה ואם חלילה הזוג נפרד והדירה רשומה רק על אחד מהם
למה כאילו? אני לא רוצה להיות שותפה של בעלי כמובן לצורך הפרוצדורה. מה לא חוקי בזה?ואני לא מדבר על שזה לא חוקי אם זה לא באמת אלא בכאילו ...
כי הם בודקים את זה... וזה קשה באמת לנהל שני חשבונות בנפרד לגמריבשביל זה יש שתי דירות אחת על שם הבעל ואחת על שם האשה
למה כאילו? אני לא רוצה להיות שותפה של בעלי כמובן לצורך הפרוצדורה. מה לא חוקי בזה?
במה הבעיה?כי הם בודקים את זה... וזה קשה באמת לנהל שני חשבונות בנפרד לגמרי
הם יצטרכו הוכחות בשביל זה, לא?הבעייה היא שהם עלולים להגדיר את זה כהסכם פורמלי ולא אמיתי (ואז לחייב בכל המס המדובר + קנסות). כך אמר לי לא מזמן עו"ד בתחום
יביאו חוקרים משלהם ואם הם יחליטו שזה הרושם שעושה להם - לא ממש יחכו להסכמה שלך.הם יצטרכו הוכחות בשביל זה, לא?
מה זה רושם? זה קביל חוקי? זה לא המשגיח בישיבה...יביאו חוקרים משלהם ואם הם יחליטו שזה הרושם שעושה להם - לא ממש יחכו להסכמה שלך.
שוב, זה מחוו"ד ששמעתי מעו"ד אחד. מקוה בשבילכם שזה לא בהכרח כך
כל דבר שהוא שלא שחור לבן ניתן לסמוך על שיקול דעת של הפקיד/חוקר שהיה מעורב בענין.מה זה רושם? זה קביל חוקי? זה לא המשגיח בישיבה...
אולי אצל החרדים. אצל חילונים הרבה עושים לפני החתונה כי כל אחד מגיע עם נכסים שלו וגם הרבה יותר "מקובל" אצלם להתגרשכל דבר שהוא שלא שחור לבן ניתן לסמוך על שיקול דעת של הפקיד/חוקר שהיה מעורב בענין.
הם יחליטו שההסכם לא נעשה מתוך רצון אמיתי לחלק את הנכסים אלא כדי להיפטר מהמס.
בדר"כ הסכם ממון אמיתי נעשה כהכנת הקרקע למצבי גירושין.
נראה לי שאפשר גם בבי"דקודם שיאשרו לכם בבית משפט!!
כי רק כך זה מתקבל ברשיות
זה לא פשוטשביל זה יש שתי דירות אחת על שם הבעל ואחת על שם האשה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: