קיבלת אבטלה כשהיית
@המוכשר !!! קיבלתי אבטלה חודשיים מתוך הארבעה חודשים שהייתי בביתקיבלת אבטלה כשהיית מובטלת?
קיבלת אבטלה כשהיית
@המוכשר !!! קיבלתי אבטלה חודשיים מתוך הארבעה חודשים שהייתי בביתקיבלת אבטלה כשהיית מובטלת?
את מתכוונת שהם מחשבים את זה כפחות הכנסות או כיותר?משהו ששמתי לב בנוגע לביטוח לאומי
מעניינת אותי התייחסות המומחים
לפי מה שהבנתי התמת לוקח מהתלוש את סה"כ תשלומים
ואילו הנתונים השאובים מביטוח לאומי כוללים שוויים למיניהם ויכול להגיע לסכום ממש משמעותי
איזה אישור צריך מביטוח לאומי?יצא לי שווה יותר שיחשבו לי רק 3 תלושים ולא ממוצע חצי שנתי כמו שביטוח לאומי מחשבים, אז עשיתי שאני לא מאשרת להעביר נתונים מביטוח לאומי, צירפתי 3 תלושים + את האישור הנדרש מביטוח לאומי וקבלתי דרגה אתמול ב"ה.
גם אני שואלת את השאלה הזויש מישהו שאישר סנכרון וקיבל דרגה?
או שרק אלה שלא אישרו קיבלו?
כן, אני מכירה.יש מישהו שאישר סנכרון וקיבל דרגה?
או שרק אלה שלא אישרו קיבלו?
כןהאם חייבים 3 תלושים רצופים ?
אין כל כך ערעור, כי יש סכומים וזהו, זה נתון מדויק.אשמח לשמוע מה הדרך לערער על דרגה שקיבלנו
אפשר לבקששלום, בתלוש שלי בחודש ינואר היה תוספת הפרשים חד פעמית משנה קודמת - מופיע בתלוש שזה על חודשים
22\9-12, אני רוצה לשלוח להם את התלוש הזה ולכתוב להם שיקזזו את ההפרשים בחישוב. מישהו יודע אם אפשרי? תודה מראש
ובהחלט יכולה להיות טעות. שווה לבדוק אותם.אין כל כך ערעור, כי יש סכומים וזהו, זה נתון מדויק.
אם אתם בודקים ורואים שנפלה טעות בחישוב אפשר לפנות בטלפון או במייל
אשמח גםמכירים מישהו שמתעסק עם הגשת דרגות למעון ?
אני כנראה זכאי אבל אין לי מוח להתעסק עם הדבר הזה
בתשלום כמובן
תודה
מישהו שיודע רק לסדר מה שצריך שיהיה אני מכיר.אשמח גם
?מישהו שיודע רק לסדר מה שצריך שיהיה אני מכיר.
מכירים מישהו שמתעסק עם הגשת דרגות למעון ?
אני כנראה זכאי אבל אין לי מוח להתעסק עם הדבר הזה
בתשלום כמובן
תודה
מישהו שיודע רק לסדר מה שצריך שיהיה אני מכיר.
אפשר לפנות אלי sl54cpa
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: