שטחיות זה כל מה שנעלם לאחר התבוננות
חולקת.אני הוא סך כל המתנות והכישרונות שהשם נתן לי
אבל בסוף בסוף, גם החלק הרוחני והאלוקי שבי, וגם מידת הידיעה שבתוכי הם מתנת אלוקיםחולקת.
אני הוא הרבה יותר רחב.
אני הוא החלק הרוחני,
החיבור לחלק האלוקי,
הביטוי של האני הוא כפי מידת הידיעה.
זו הגדרה אחרת, הבנה יותר רחבה של המציאות.אבל בסוף בסוף, גם החלק הרוחני והאלוקי שבי, וגם מידת הידיעה שבתוכי הם מתנת אלוקים
אני התכוונתי לזקוף את כל הקרדיט על ה'אני' שלי ליוצרי.זו הגדרה אחרת, הבנה יותר רחבה של המציאות.
ואם כן הייתי מנסחת משפט שונה לחלוטין.
לא הגדרה של אני, אלא הודיה על מה שאני.
זה הבדל משמעותי.
חסום בנטפרי.יש לך את ויקציטוט, שם אפשר למצוא ציטוטים ממבחר רב של רבנים ואנשים מפורסמים.
יש למשהו רשימה של כל המשפטים היפים האלו של מרק טווין ונפוליון ואיינשטין, מהסוג שחוי בר משתמשת? אשמח.
יש בעולם יותר טפשים מאנשים.
פתחתיאפשר לפתוח אשכול נפרד לציטוטי אנשים מפורסמים, פשוט אין לי כ"כ זמן לערוך ולסדר את כל מה שנמצא שם.
הוא ננעל
תתייג את @ניהול קהילת כתיבהיש סיבה?
תזכורת:
אשכול כזה ודומיו, מיועדים אך ורק למשפטים מקוריים שלכם.
המשך הצלחה יצירתית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: