דרוש מידע הישגיים לימודיים במגזר חרדי

הכי הכי טוב

משתמש פעיל
האם למישהו יש מידע עם מקור, על הישגיות הלימודים של המגזר.
בדו"ח מבקר המדינה, הוא כותב שההישג הוא מאוד נמוך, אבל זה ממש לא מדויק, כי הוא משקלל גם לימודים שברוב מוסדות הלימוד החרדים לא לומדים . השאלה שלי באחד מול אחד בדברים שכן לומדים אצלנו היכן אנחנו נמצאים .
תודה רבה

הכי הכי טוב

משתמש פעיל
האם למישהו יש מידע עם מקור, על הישגיות הלימודים של המגזר.
בדו"ח מבקר המדינה, הוא כותב שההישג הוא מאוד נמוך, אבל זה ממש לא מדויק, כי הוא משקלל גם לימודים שברוב מוסדות הלימוד החרדים לא לומדים . השאלה שלי באחד מול אחד בדברים שכן לומדים אצלנו היכן אנחנו נמצאים .
תודה רבה
יש מידע למישהו אני בכתיבה של מאמר שקשור קצת לנושא

ייעוץ חינוכי

משתמש פעיל
אין מדדים רשמיים, כי לא נבחנים במבחנים רשמיים,
רק לציין למשל, לגבי בתי"ס יסודיים, המבחנים במתמטיקה של החינוע"צ הרבה יותר קשים מהמיצבים, ותלמידים עוברים אותם בכבוד.

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
השאלה אם הוא מדבר על היסודי
או על הכשרות ואקדמיה שיוצאים ללמוד בגיל מבוגר יותר

לדעתי אין להם באמת נתונים על החינוך היסודי/חיידרים/בתי"ס וכד
לכאורה הנתונים שהוא מציג זה מהכשרות ואקדמיה שאכן אחוזי הנשירה גבוהים במיוחד והציונים בממוצע לא משהו

ורד10

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
בכנס למורות במגמת משאבי אנוש שנערך השנה
ניתן ניתוח לתשובות ולציוני כל שאלה בבגרויות המגמה
באופן מוצהר ופומבי אמרה המנחה שהתיכונים החרדיים מובילים בהצטיינות

לא מוגדרת

משתמש פעיל
אני לא יודעת לענות על זה אבל כמורה בקירוב לבנות שלמדו אצלי מקצוע חול קשה אני נתקלת בתופעה הזאת שוב ושוב בנות שהיה להם מאד קשה וברמה נמוכה אחרי שעברו לחילוני טוענות שמקבלות ציון טוב ויודעות השאלה למה?
שם מעתיקים
או יש אפשרות לומר בעל פה ואצלינו יותר מקפדים
או עוד סיבות העיני נראה שפשוט אנחנו יותר מתיחסים רציני ללימודים

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד

96% הצלחה: בנות סמינר בית יעקב הצליחו במבחני לשכת רו"ח בהצלחה מסחררת

אתמול פורסם שבנות סמינר בית יעקב שנבחנו לראיית חשבון בפעם הראשונה, הצליחו באופן משמעותי יותר משל רוב הניגשים מהאוניברסיטאות המובילות בישראל
תגיות: אוניברסיטה, בחינות לשכת רו"ח, סמינר בית יעקב

• ארי מסר
  • 21/03/2023
  • 20:44
  • כ"ח אדר התשפ"ג
משרד המשפטים ומועצת רואי החשבון פרסמו אתמול (שני) את ציוני בחינת החשבונאות הפיננסית במועד סתיו 2022, מהם עולה כי 96% מהסטודנטיות של "סמינר בית יעקב" שניגשו לראשונה לבחינה עברו אותה בהצלחה. שליש מהן בציון של מעל 80. לעומת אחוזי מעבר נמוכים במיוחד בקרב אוניברסיטאות מובילות, בהן אוניברסיטת תל אביב עם 57% מעבר בקרב 7 נבחנים שניגשו לראשונה והאוניברסיטה העברית עם 33% מעבר בקרב 27 נבחנים שניגשו בפעם הראשונה לבחינה. אחוז המעבר הנמוך ביותר, מלבד אוניברסיטת בן גוריון בנגב שהגישה שני נבחנים בלבד ושניהם נכשלו. עברו את הבחינה 57% מהניגשים לראשונה מאוניברסיטת תל אביב ורק 33% מהאוניברסיטה העברית.
עם פרסום הנתונים, ערך העיתונאי עקיבא וייס מ"כאן 11" ראיין שתי סטודנטיות עברו את המבחן, בו הן שיתפו בהצלחה הגדולה.

אחת הסטודנטיות אמרה כי: "המטרה שלנו הייתה נטו באמת ללמוד ולהגיע לתעודה ולהתחיל לעבוד. כשיש מטרה אתה הולך איתה עד הסוף, זה היה כל החיים שלנו בשנתיים האחרונות".

סטודנטית נוספת שיתפה: "כל מי שמכיר אותי ופגשתי אותו, ביקשתי שיתפלל עליי שאצליח במבחן בפיננסית, יום קודם הלכנו מלא בנות מהקבוצה להתפלל בכותל שנעבור את המבחן". "ברור" הוסיפה הסטודנטית כי "זה היה חלק מההצלחה שלנו, זה היה ממש נס. יחד עם זאת לא קיבלנו שום הנחות בלימודים, למדנו בדיוק כמו שלומדים באוניברסיטה ונבחנו למבחנים כמו כולם".

יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני בירך את תלמידות איגוד הסמינרים של "בית יעקב" על הישגיהן בבחינת מועצת רואי החשבון, בפתח ישיבת וועדת הכספים אתמול.
לדברי גפני: "תתפלאו, מי שהגיעו למקום הראשון עם 96 אחוזים של הצלחה, זה איגוד הסמינרים של בית יעקב".

יהודה מילר

מנהל פורום חשבונאות ומס
מנהל
מנוי פרימיום גולד

קופיUX

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
למישהו יש את ממוצע ציוני ה'חוצים' בחלוקה לפי מוסדות?
היכן אני יכולה לראות כזה דבר?

קשתות

משתמש פעיל
אני לא יודעת לענות על זה אבל כמורה בקירוב לבנות שלמדו אצלי מקצוע חול קשה אני נתקלת בתופעה הזאת שוב ושוב בנות שהיה להם מאד קשה וברמה נמוכה אחרי שעברו לחילוני טוענות שמקבלות ציון טוב ויודעות השאלה למה?
שם מעתיקים
או יש אפשרות לומר בעל פה ואצלינו יותר מקפדים
או עוד סיבות העיני נראה שפשוט אנחנו יותר מתיחסים רציני ללימודים
גם.
וכן שם לגיטימי לגמרי להוציא אבחונים ולקבל הקלות.

הכי הכי טוב

משתמש פעיל
השאלה היתה בעיקר על מבחני החוץ,
מעניין למה בהכשרה אקדמאית הרבה נושרים,
בעיקר גברים שאלה למחשבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה