מכירה מישהו..יש פה מישהו שתרם כליה, אני רוצה לברר דברים (חושב ע"ז הרבה זמן)
עד כמה שהבנתי, @למען דעת הוא הכתובת פהיש פה מישהו שתרם כליה, אני רוצה לברר דברים (חושב ע"ז הרבה זמן)
מרגש....יש פה מישהו שתרם כליה, אני רוצה לברר דברים (חושב ע"ז הרבה זמן)
יש אפשרות לקבוע למי תורמים?גם אני רוצה. אבל רק ליהודי או יהודיה שומרי תורה ומצוות. שיועיל לעילוי נשמתי
אין לי מושג. אבל רק אם כן אני בלי נדר מוכן לתרוםיש אפשרות לקבוע למי תורמים?
תפנה למתנת חיים ותשאל את כל שאלותיךאין לי מושג. אבל רק אם כן אני בלי נדר מוכן לתרום
אין לי זמן וראש לזה. אם מעוניינים שיצרו איתי קשר אפשרי בכל יום אך רק לאחר 3 בצהריםתפנה למתנת חיים ותשאל את כל שאלותיך
אתה באמת חושב שמתנת חיים יושבים כאן ומחכים לך?אין לי זמן וראש לזה. אם מעוניינים שיצרו איתי קשר אפשרי בכל יום אך רק לאחר 3 בצהרים
053-3128000
כן. 150 גרם...זה מוריד במשקל, כליה אחת פחות?
יש גם את @געציל ואת @כיס (פחות מוכרים כאן)עד כמה שהבנתי, @למען דעת הוא הכתובת פה
@אברהםיש גם את @געציל ואת @כיס (פחות מוכרים כאן)
אפשר להתעניין גם אצל @טחינה גולמית ואצל @תמיש ואצל עוד כמה ששכחתי כרגע...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: