קודם כל גם פעם קודמת אגודה היתה קרובה ל4, ודגל קיבלה את ה6 על הקשקש.מה ההסבר לירידה של דגל ולעלייה של אגודה בעיניך?
קצת יותר עבודה של אגודה מול קצת פחות עבודה של דגל, והתוצאה היא 5-4.
קודם כל גם פעם קודמת אגודה היתה קרובה ל4, ודגל קיבלה את ה6 על הקשקש.מה ההסבר לירידה של דגל ולעלייה של אגודה בעיניך?
עדיין אתה טועה, לאגודה יש רק הגירה שלילית מי-ם ולדגל רק נוסף קולות.קודם כל גם פעם קודמת אגודה היתה קרובה ל4, ודגל קיבלה את ה6 על הקשקש.
וזה מה שאתה רואה במציאות? או זה מה שאתה מקווה?קודם כל גם פעם קודמת אגודה היתה קרובה ל4, ודגל קיבלה את ה6 על הקשקש.
לפי מה שאתה אומר נעלמו 50,000 קולות של מצביעי ליכוד בירושלים.עופר הוא איש שמאל מובהק שהיה האויב הגדול של ליאון והימין.
התעוררות היא מפלגה שמאלנית בהחלט..
אמנם כבר 3 שנים אני לא ירושלמי (הגירה שלילית של דגה"ת..), אבל אני דווקא חושב שהגדילה של דגה"ת די נעצרה, הרבה פחות זוגות ליטאים קונים בשנים האחרונות בירושלים. לדעתי גם לאגודה אין גדילה משמעותית וגם לדגה"ת, קצת גידול טבעי שמתקזז בחלקו מול ילדים נשואים שעוזבים את העיר.עדיין אתה טועה, לאגודה יש רק הגירה שלילית מי-ם ולדגל רק נוסף קולות.
אני ממש לא מקווה כך. אדרבה אני אשמח דגל תצליח.וזה מה שאתה רואה במציאות? או זה מה שאתה מקווה?
צריך להוסיף שישנם גם קולות שעברו מדגל לשס. במהלך השנים הללו. ולרב שלמה זעפרני יש השפעה רבה בירושלים.מצד שני בבחירות קודמות, ר' חיים עוד היה חי, ודגל הצליחה להעיר את הקהל שלה,
כולל לסחוף קהלים שהם לא מהבשר של המפלגה (חוצנקים, עבמי"ם, וכו'),
אתה כנראה לא מודע למה שקורה בנוה יעקב ופסגת זאב, אותו חוסר המודעות הוא כנראה מה שהפתיע את אגו"י בפעם הקודמת...אמנם כבר 3 שנים אני לא ירושלמי (הגירה שלילית של דגה"ת..), אבל אני דווקא חושב שהגדילה של דגה"ת די נעצרה, הרבה פחות זוגות ליטאים קונים בשנים האחרונות בירושלים. לדעתי גם לאגודה אין גדילה משמעותית וגם לדגה"ת, קצת גידול טבעי שמתקזז בחלקו מול ילדים נשואים שעוזבים את העיר.
מכיר קצת. ספר ונדע - האם בשנים הללו יש קנייה המונית של זוגות צעירים בשכונות אלו?אתה כנראה לא מודע למה שקורה בנוה יעקב ופסגת זאב, אותו חוסר המודעות הוא כנראה מה שהפתיע את אגו"י בפעם הקודמת...
חבל על הוויכוח... בואו נחכה יומיים ונהיה חכמים...מכיר קצת. ספר ונדע - האם בשנים הללו יש קנייה המונית של זוגות צעירים בשכונות אלו?
(כמובן לא משפרי דיור).
הוי אומר במקרה של סיבוב שני (כך מסתמן) גרינברג מול בלוך ש"ס תתמוך בבלוך..... על כל המשתמע מכך?!סעיף 36:
במקרה של סיבוב שני ובמצב של אי העפלה של המועמד לראשות העיר משה אבוטבול אליו, סיעת ש״ס מתחייבת לפעול בתיאום ובהסכמת סיעת הליכוד לתמיכה במועמד משותף....
למה לא?שאלתי כבר בעבר, למה באלעד יניב בדלוב ואבי דיין עדיין נחשבים מועמדים? (לפחות לפני כמה ימים) למה הם מחכים?
הם תומכים באחרים (דיין-פרוש בדלוב-בוטובול) לראשות העיר.למה לא?
בהקשר לרמה ה'2-השכונה יועדה לחילונים כבר לפני חצי שנה
לקדנציה הקודמת כבר הועבר רמה ה' 2, לחילונים
צילום מתוך נספח פרוגרמתי המייעד את השכונה לחילונים מבחינת הקצאות
בנוסף קובעת הוועדה המחוזי בדיון (27/09) שהשכונה תיבנה בשלבים ולא יאושר שלב ב' במקרה שרוב הזוכים בשלב א' יהיו חרדיים, במקרה כזה קובעת הוועדה המחוזית שהתכנון יעבור שינוי, לחרדי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: