זה מה שההורים שלהם אמרו להגיד , נראה לי.אני מלמד בת"ת ספרדי בב"ב ושאלתי עשרות ילדים מה הוריהם הצביעו התוצאה: 98% מהילדים ענו לי בביישנות "דגל" זה מראה על עשרת המנדטים של דגל שיש שם הרבה ספרדים אגב, הנהגת החיידר היא ליטאית
זה מה שההורים שלהם אמרו להגיד , נראה לי.אני מלמד בת"ת ספרדי בב"ב ושאלתי עשרות ילדים מה הוריהם הצביעו התוצאה: 98% מהילדים ענו לי בביישנות "דגל" זה מראה על עשרת המנדטים של דגל שיש שם הרבה ספרדים אגב, הנהגת החיידר היא ליטאית
כי בבניברק זה היה ברור מראש.בהמשך על גור בני ברק נהיית ניצחון, אז למה בש"ס זה לא הפסד?
בהחלט. הציבור הירושלמי פשוט נעלם והוא מתמזג או בציבור החסידי בחסידויות או בקהילות (מתמידים), או לתוך הציבור הליטאי. לכן גם משפחת פרוש נהפכה להיות חלק מהחסידים.איך לא?
קהילות ירושלמיות ענקיות בסגנון משפחת פרוש הוכחדו. ילדיהם הלכו ללמוד בישיבות ליטאיות והם כבר ליטאים לכל דבר.
רוב העליה לארץ מארה"ב, היא של אמריקאים שאינם חסידים, שמזוהים עם דגל התורה.
יש עוד כל מיני חסידים ששולחים ילדים לישיבות ליטאיות.
אפשר לראות שכונות שבעבר היו אגודאיות כגון סנהדריה שכל הדור הצעיר כבר מזוהים אוטומטית עם דגל התורה.
פחות או יותר זה כל הסיפור.
ג-13כמה ש"ס קיבלו במודיעין עילית וכמה ג'?
רק מי שיודע בוודאות.
כמה ש"ס קיבלו במודיעין עילית וכמה ג'?
רק מי שיודע בוודאות.
לפי אחוזים זה- https://municipal-election-results.moin.gov.il/summary-resultלמישה יש נתוני תוצאות לפי' מס קולות במודיעין עילית?
מה מס' קולות?ג-13
שס-4
עץ-2
כשרים 26600 (בקירוב)מה מס' קולות?
עכשיו רק מתחילים לבדוק האם לא הצביעו כפול ואח"כ סופרים, הערכה (אם לא יהיה עוד מהומות) בערך ב3נו לא גמרו לספור בבית שמש? כמה זמן לוקח
מה המתח? התוצאות לא ברורות?נו לא גמרו לספור בבית שמש? כמה זמן לוקח
אולי משה יתן פייטמה המתח? התוצאות לא ברורות?
איזו דרמה כבר יכולה להיות
איפה? (קישור)אבוטבול צמצם פער באתר פורטל הבחירות (20 קולות)
לפי החישוב שלי הם עברו-אבל יתכן שאני טועהאני מבין שבפתח תקוה יש כישלון צורב לדגל התורה - לא עברו את אחוז החסימה.
למי יש פרטים?
פורטלאיפה? (קישור)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: