מה התקציב?מחפשת דירת 3 חד' בירושלים להשכרה לאחרי החגים משהו יודע, או מכיר, או איפה מומלץ לחפש?
אם העבודה מחוץ לעיר אז שווה לגור קרוב ליציאה מהעיר.עבודה לא משנה לי...
מרוהטת?מחפשת דירת 3 חדרים להשכרה בעיקר באזור רמות, יש לכם מושג איפה לחפש משהו באזור 4,200 כולל ארנונה
פליזזז אשמח לעזרה, זה דחוףףף
יש את קהילות ברמות דיגיטלי כי אני לא ירושלמית ואין לי אותם, לוח קיר ניסיתי אבל המדור האחרון הוא מג' אלול ואין שם משהו..
3 חדרים ברמות מרוהטת?כי יש לי ריהוט ואני לא רוצה למכור אותו שזה בעיה כי יש הרבה דירות מרוהטות או שזה עם תיווך ואז זה גם מעלה את המחיר בשיכלול הסופי
קהילות רמות, לא יודעת אם יש להם מהדורה דיגיטליתבדקתי בלוח קיר ולא מצאתי יש עוד מקום לחפש?
כל מוצ"ש, כנראה האחרון עדיין לא התעדכן באתר שלהםכל כמה זמן הם מוציאים גליון? כל שבוע? כי אם כן היום אמור לצאת חדש ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: