חיפה 75 מ"ר, מפצלים לשתי יחידות שעל כל אחד מקבלים 2500 (צריך לדעת מה ואיפה לקנות שלא יעמוד ריק).אפשר להשיג היום דירה בחיפה/ אשקלון/ באר שבע בפחות ממיליון, שניתן לפצל אותה לשתי דירות מבחינת הגודל שלהם?? כי דירה בת 60 מ"ר יהיה קשה מאד לפצל לשתיים ולהרוויח על כל אחת 2500-3000 ש"ח...
אי אפשר למכור דירת מחיר למשתכן אלא לאחר 7 שנים מההגרלה או 5 שנים מהטופס 4, המוקדם ביניהם.שלום וברכה
קניתי דירה במחיר למשתכן ואני מעוניין לקנות עוד דירה ולהצהיר שאני מוכר את הדירה של המשתכן.
השאלה שלי זה האם אי מחוייב למכור תוך שנתיים מהטופס4 של הדירה של המחיר למשתכן (עדיין לא התחילו לבנות) או מהחתימת חוזה על הדירה השניה מה שאומר שזה היה תוך כדי הבניה של המחיר למשתכן....?
וכן במידה שקניתי דירה שניה והצהרתי שאמכור את הדירה הראשונה בשביל לא לשלם מס דירה שניה האם אני יכול לבסוף למכור את הדירה השניה ועדייו להיות פטור מהמס או שאצטרך למכור הראשונה?
תודה רבה!
וכמה זה מכניס בחודש?יש דירות באשקלון בכמיליון ש"ח שניתן לפצל ל-3 ,
חיפה 75 מ"ר, מפצלים לשתי יחידות שעל כל אחד מקבלים 25
אם יש לך מידע וניסיון בנושא אשמח שתשתףאפשר להשיג היום דירה בחיפה/ אשקלון/ באר שבע בפחות ממיליון, שניתן לפצל אותה לשתי דירות מבחינת הגודל שלהם?? כי דירה בת 60 מ"ר יהיה קשה מאד לפצל לשתיים ולהרוויח על כל אחת 2500-3000 ש"ח...
ויש יחידות בירושלים שהן לא טאבו משותף. בודדות, אבל קיימות בהחלט.
ובלי קשר - קל יותר להשכיר דירות בירושלים מאשר בפריפריה
תודה רבה, מדובר בתקציב קטן, מה עדיף מבין חיפה, הקריות ובאר שבעתלוי מה התקציב
בתקציב גדול עדיף ירושלים
בתקציב קטן חיפה/הקריות/באר שבע
הכי חשוב לברר על חברת ניהול אמינהתודה רבה, מדובר בתקציב קטן, מה עדיף מבין חיפה, הקריות ובאר שבע
איזו? סתם מעניין.אני השקעתי באנגליה אפילו
כי רק שם מצאתי חברת ניהול אמינה
מה שידוע לי חיפה עדיף, וצריך לדעת איפה בחיפה (בבית המשטרה... סתם)תודה רבה, מדובר בתקציב קטן, מה עדיף מבין חיפה, הקריות ובאר שבע
כולם קונים שם ליד האוניברסיטהמה שידוע לי חיפה עדיף, וצריך לדעת איפה בחיפה (בבית המשטרה... סתם)
לא מכיר את חיפה. יש לי חבר שיש לו שם דירה ומרוצה מאוד, לא ליד האוניברסיטה (אולי גם ליד האוניברסיטה טוב-לא יודע)כולם קונים שם ליד האוניברסיטה
למיטב ידיעתי לפטור ממס רכישה - צריך למכור את הדירה הראשונה בתוך 12 חודש מקבלת מפתח/טופס 4 של הדירה השניה. לפטור מס שבח - צריך שיחלפו 18 חודש מקבלת מפתח/טופס 4 של הדירה הראשונה, כך שהרווח בכל אופן מקוזז לפי איזה מס שתבחרו לפי תכנון מס מוקדם.שלום וברכה
קניתי דירה במחיר למשתכן ואני מעוניין לקנות עוד דירה ולהצהיר שאני מוכר את הדירה של המשתכן.
השאלה שלי זה האם אי מחוייב למכור תוך שנתיים מהטופס4 של הדירה של המחיר למשתכן (עדיין לא התחילו לבנות) או מהחתימת חוזה על הדירה השניה מה שאומר שזה היה תוך כדי הבניה של המחיר למשתכן....?
וכן במידה שקניתי דירה שניה והצהרתי שאמכור את הדירה הראשונה בשביל לא לשלם מס דירה שניה האם אני יכול לבסוף למכור את הדירה השניה ועדייו להיות פטור מהמס או שאצטרך למכור הראשונה?
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: