השקעות נדל"ן דירות להשקעה

ישראל סגל

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
לדעתי גם מבחינת מחירי השכירות -ירושלים הרבה יותר משתלם

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
אפשר להשיג היום דירה בחיפה/ אשקלון/ באר שבע בפחות ממיליון, שניתן לפצל אותה לשתי דירות מבחינת הגודל שלהם?? כי דירה בת 60 מ"ר יהיה קשה מאד לפצל לשתיים ולהרוויח על כל אחת 2500-3000 ש"ח...
ויש יחידות בירושלים שהן לא טאבו משותף. בודדות, אבל קיימות בהחלט.
ובלי קשר - קל יותר להשכיר דירות בירושלים מאשר בפריפריה

דץ

משתמש פעיל
יש דירות באשקלון בכמיליון ש"ח שניתן לפצל ל-3 ,

די

משתמש סופר מקצוען
אפשר להשיג היום דירה בחיפה/ אשקלון/ באר שבע בפחות ממיליון, שניתן לפצל אותה לשתי דירות מבחינת הגודל שלהם?? כי דירה בת 60 מ"ר יהיה קשה מאד לפצל לשתיים ולהרוויח על כל אחת 2500-3000 ש"ח...
חיפה 75 מ"ר, מפצלים לשתי יחידות שעל כל אחד מקבלים 2500 (צריך לדעת מה ואיפה לקנות שלא יעמוד ריק).

הכרת הטוב!

משתמש רשום
מנוי פרימיום
שלום וברכה
קניתי דירה במחיר למשתכן ואני מעוניין לקנות עוד דירה ולהצהיר שאני מוכר את הדירה של המשתכן.
השאלה שלי זה האם אי מחוייב למכור תוך שנתיים מהטופס4 של הדירה של המחיר למשתכן (עדיין לא התחילו לבנות) או מהחתימת חוזה על הדירה השניה מה שאומר שזה היה תוך כדי הבניה של המחיר למשתכן....?
וכן במידה שקניתי דירה שניה והצהרתי שאמכור את הדירה הראשונה בשביל לא לשלם מס דירה שניה האם אני יכול לבסוף למכור את הדירה השניה ועדייו להיות פטור מהמס או שאצטרך למכור הראשונה?
תודה רבה!

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
שלום וברכה
קניתי דירה במחיר למשתכן ואני מעוניין לקנות עוד דירה ולהצהיר שאני מוכר את הדירה של המשתכן.
השאלה שלי זה האם אי מחוייב למכור תוך שנתיים מהטופס4 של הדירה של המחיר למשתכן (עדיין לא התחילו לבנות) או מהחתימת חוזה על הדירה השניה מה שאומר שזה היה תוך כדי הבניה של המחיר למשתכן....?
וכן במידה שקניתי דירה שניה והצהרתי שאמכור את הדירה הראשונה בשביל לא לשלם מס דירה שניה האם אני יכול לבסוף למכור את הדירה השניה ועדייו להיות פטור מהמס או שאצטרך למכור הראשונה?
תודה רבה!
אי אפשר למכור דירת מחיר למשתכן אלא לאחר 7 שנים מההגרלה או 5 שנים מהטופס 4, המוקדם ביניהם.

רצוף

משתמש רשום
חיפה 75 מ"ר, מפצלים לשתי יחידות שעל כל אחד מקבלים 25

ויש יחידות בירושלים שהן לא טאבו משותף. בודדות, אבל קיימות בהחלט.
ובלי קשר - קל יותר להשכיר דירות בירושלים מאשר בפריפריה
אם יש לך מידע וניסיון בנושא אשמח שתשתף

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תלוי מה התקציב
בתקציב גדול עדיף ירושלים
בתקציב קטן חיפה/הקריות/באר שבע

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה רבה, מדובר בתקציב קטן, מה עדיף מבין חיפה, הקריות ובאר שבע
הכי חשוב לברר על חברת ניהול אמינה
ולא על איפה הדירה
כי בדברים האלה קל לעקוץ
אני השקעתי באנגליה אפילו
כי רק שם מצאתי חברת ניהול אמינה

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

יבנה המקדש

משתמש מקצוען
מה אתם אומרים על דירה מכונס נכסים?
יש באתרים דירות מכ"נ ב30% פחות משווי השוק.

נדלן ועוד

משתמש חדש
שלום וברכה
תודה רבה!
למיטב ידיעתי לפטור ממס רכישה - צריך למכור את הדירה הראשונה בתוך 12 חודש מקבלת מפתח/טופס 4 של הדירה השניה. לפטור מס שבח - צריך שיחלפו 18 חודש מקבלת מפתח/טופס 4 של הדירה הראשונה, כך שהרווח בכל אופן מקוזז לפי איזה מס שתבחרו לפי תכנון מס מוקדם.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה