יותר ממה? שווה לקנות על הנייר במאה אלף פחות מדירה קיימת?ועדיין כנראה כשהם יהיו מוכנים הדירות יהיו שוות יותר...
יותר ממה? שווה לקנות על הנייר במאה אלף פחות מדירה קיימת?ועדיין כנראה כשהם יהיו מוכנים הדירות יהיו שוות יותר...
עפולה יש אזור מתחרד, אם זה נחשב לחרדי.., והמחירים שם זולים יחסית ובמגמת עליה ברורהוואו, זה מדהים
למה אנשים מתעקשים לענות על מה שלא נשאלו?
ביקשתי המלצות לאיזורים חרדים זולים יחסית
וקיבלתי שלל עצות לא קשורות
בעמנואלתודה לכולם על העצות אבל לא זה מה ששאלתי!
כדאי או לא כדאי להשקיע ואיך וכמה, בשביל זה התייעצנו עם מומחים ואנחנו יודעים היטב מה אנחנו הולכים לעשות.
השאלה היתה לגבי האזור המומלץ.
איפה יש אזור חרדי שהוא עדיין במחירים שפויים יחסית?
לפי מה ששמעתי מחירי מחירי השכירות בעפולה לא מצדיקים קניה להשקעה שם.עפולה יש אזור מתחרד, אם זה נחשב לחרדי.., והמחירים שם זולים יחסית ובמגמת עליה ברורה
נוף הגליל המחירים בעליה עם צפי לזינוק במחירים, והמחירים סבירים לשוק
מקווה שעזרתי
אם היה לכם מכר שרוצה למכור את הדירה שלו, בשביל להשקיע בקזינו לא הייתם קופצים?וואו, זה מדהים
למה אנשים מתעקשים לענות על מה שלא נשאלו?
ביקשתי המלצות לאיזורים חרדים זולים יחסית
וקיבלתי שלל עצות לא קשורות
לא מכבד.אם היה לכם מכר שרוצה למכור את הדירה שלו, בשביל להשקיע בקזינו לא הייתם קופצים?
אתה כנראה לא מכיר...ואפילו בקרית גת הישנה, והמחיר עלה אולי ב 20 אחוז בעשור האחרון
מס רכישה, עו"ד ויעוץ משכנתא עלות כוללת לפחות עוד 100 אלף300 אלף שקל הון עצמי
משכנתא 700 אלף
עו"ד ויעוץ משכנתאות -זניחמס רכישה, עו"ד ויעוץ משכנתא עלות כוללת לפחות עוד 100 אלף
עו"ד ויעוץ משכנתאות יכול להגיע בקלות ל-10 אלף + 8% מס + הוצאות שיש בקניית דירה ישנה = מאה אלף ש"חעו"ד ויעוץ משכנתאות -זניח
כל ההודעות שלך מלפני שנה בדיוק מהיום היו בדיוק כמו ההודעה הנ"ללדעתי זה מאד לא מומלץ!!!
השקעה בדירה היום בצורה הזאת היא בסבירות גבוהה לא רק שלא רווחית אלא גם תהיה הפסדית!!
היום הריביות הם כבר לא זולות וצפויות להמשיך להתייקר, וכשלוקחים משכנתא לכל מטרה אז הריביות עוד יותר גבוהות.
כמו כן הצפי לתשואה בשנים הקרובות מדירה להשקעה הוא הרבה פחות מאשר בשנים האחרונות, כך שתשואת השכירות תהיה ככל הנראה הרבה פחות מאשר הריביות שתשלמו לבנק.
אני לא מכירה כלכלן אובייקטיבי אחד שממליץ היום להשקיע בנדל"ן.
ואם יש לכם סכום חודשי שאתם יכולים להשקיע, אז תשקיעו אותו.
יש לך מידע אמיתי על הכנסה כזאת גבוהה אני לא מכיר את המספרים האלהפתח תקווה דירת שותפים עולה 1,600-1,800
מכניסה 8500-9500
ההשקעה הכי שווה שיש היום
בנוסף לכך עליית ערך של מאות אחוזים אותם דירות עלו לפני שנה 1,100-1,350
א. אני לא הולכת להיכנס לוויכוח פה.כל ההודעות שלך מלפני שנה בדיוק מהיום היו בדיוק כמו ההודעה הנ"ל
ומי שקיבל מה שאמרת הפסיד ובגדול!!!
אני לא פוסל השקעות במניות ושוק ההון
אבל קצת להבין מה קרה בשנה האחרונה
יש לי חבר קרוב שקנה דירה להשקעה בעיר יעקנם לפני 10 חודשים בדיוק במחיר של 730- אל"ש
והיום הדירה שווה לא פחות ממיליון מאה וחמישים רווח שלפחות 60% אחוז [כל אחד יכול לבדוק את הנתון הנ"ל] ובהרבה ערים היה קפיצה מטורפת למשל בדימונה בית שאן וכו ערים שלא נחשבו בשנים האחרונות לערים ששוה להשקיע בהם
ומאידך מי ששמע לעצותיך שההשקעה הכי שווה זה שוק ההון קיבל נפילה ב-10 חודשים האחרונים של 30% במדדים ובמניות נפילות של בין 40 ל-80 אחוז זה גם נתון מטורף
אני לא חולק שההשקעה בשוק ההון לא שווה בטווח הרחוק [אפילו יותר שווה מדירות]
אבל גם השקט הנפשי שווה המון וגם לא כל אחד בנוי לכאלה הפסדים
אני לא נביא ולא בן נביא ולא יודע מה יקרה בשנים הקרובות אבל לכל הפחות בשנה האחרונה לא צדקת ובגדול!
וכבר אמרו חז"ל לעולם ישליש אדם את כספו ואין כאן מקום להאריך
כדאי לפחות לחכות כמה ימים עד הקמת הממשלה שיהיה כיוון מה היא הולכת לעשות בענין הזהא. אני לא הולכת להיכנס לוויכוח פה.
[הסברתי את דעתי היטב באשכולות אחרים, ומי שרוצה יקבל, ומי שלא לא והכל בסדר]
ב. לפני שנה לא כתבתי כאלו תגובות.
ג. לפני שנה המצב לא היה גרוע כמו היום, שזה אחרי עלייה מטורפת הן במחירי הדירות והן בריביות על משכנתאות.
ד. הדגש שלי פה לא על דירה להשקעה באופן כללי, אלא על דירה להשקעה שנקנית ב100% משכנתא כשמדובר בריביות נורא גבוהות.
ה. יתכן בהחלט שטירוף מחירי הדירות ימשיך הלאה, אבל מדובר בסיכון גבוה להשקיע היום בדירות.
אני גם שמעתי על זה לאחרונה,פתח תקווה דירת שותפים עולה 1,600-1,800
מכניסה 8500-9500
ההשקעה הכי שווה שיש היום
בנוסף לכך עליית ערך של מאות אחוזים אותם דירות עלו לפני שנה 1,100-1,350
1. הסכום של השכירות נכון, אבל חשוב להדגיש שהמספרים הם ברוטו.פתח תקווה דירת שותפים עולה 1,600-1,800
מכניסה 8500-9500
ההשקעה הכי שווה שיש היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: