תמשיך לחגוג.
כשתחיה בתוך מציאות בה איש הישר בעיניו יעשה ובחניון שלך מישהו פתח בית כנסת (ואני לא נכנס לנושא של "באיזה שעות הוא עושה שם אירועים" כי כל תלונה של השכנים זה בגלל שה"י "אין להם טיפת כבוד לבית כנסת" או בגלל שהם גזעניים...), ועל חצי מהגינה יש יחידת דיור (כמובן עם שלט מאיר עיניים "גזל שינה אין להשיב! נא לא לשחק בגינה עד שרואים שהתיק של התפילין כבר לא בחלון!) ולא מדבר על הקטע שלוקח רבע שעה לאוטובוס להיחלץ מההוא שהחליט להעמיד את הרכב 'על הכביש' (כי החניה רחוקה לו 10 מטר מהבית) וכעת 2 אוטובוסים צריכים לנווט כדי לעבור בינו לבין השכן שלו שמחנה את הרכב בצד השני (אה, הוא דווקא השתדל להתחשב וחנה חצי על המדרכה ככה שרק בעלי העגלות יצטרכו לרדת לכביש), ואין לך שום דבר מה לעשות (מוקד 106 עסוקים בלעדכן מתי צפוי עומסים מתוכננים בכביש 446 ומתי העומסים לא מתוכננים) חוץ מלהמשיך לסבול בשקט, ופתאום אתה פותח פרוג ורואה מישהו ששואל "איך אפשר לבטל דו"ח מוצדק שקיבלתי על חניה לא חוקית באמצע כביש ראשי" (וסליחה מפותח האשכול) גם אתה היית מתחיל להוציא את כל התסכול שלך על דפי המקלדת, בפרט אחרי שבבחירות נוכחו לדעת שאין מה לעשות וזה המציאות שהולכת להיות בין 300 שנים קדימה לפתיחת כביש חדש ל 443, המאוחר מבין השנים.....(ואם תגיע לק"ס פעם, תבקש בטמבור "דבק גוטרמן" ומובטח לך מוצר איכותי ומעולה שרק חשוב לזכור להשתמש בו בזהירות, זה דבק שלא יורד מהכיסא)
והייתם נקיים! אני לא גר חלילה בקרית ספר, אני מידי פעם מגיע לשם ומזדעזע מחדש איך הם שורדים בכזה מקום, אגב, מישהו יודע כמה עולה שם דירה, אם בכלל?.