תשתפו גם בתמונות.
אני אתחיל-
דואוסיינס
אני אתחיל-
דואוסיינס
מישהו רוצה לנסות ליצור את דני?
אני אחרי הרבה ניסיונות בהרבה אתרים, שום דבר לא מתקרב.
תמר, מהמם!צפה בקובץ המצורף 1629979
צפה בקובץ המצורף 1629985
ניסיתי ליצור אותו כשהוא קטן. למרות שטכנית, לא אמור להיות לו סגול בעיניים, אם הדופליקטיות התחילה להתבטא רק בגיל 15
ו @ספריה בהכחדה12 תמסרי לחני שגם אחותה אוהבת את הכתומה, שתסתכל ב'להתגלות'
ודש לכולן שם מתגעגעת : )
תאמרי לי כשראית, שאוכל למחוק..
יכולה לשלוח קישור?אני משתמשת בבינג
אולי תסבירו קצת?@ספריה בהכחדה12 תאמרי לרבקה שאני מצטערת שהיא הרגישה דבילית ושלא אמרתי לה שלום ושהיה נחמד לשמוע את הקול שלה : ) וזהו, אני לא אשגע אותך יותר, בלי נדר
מסרתי.@ספריה בהכחדה12 תאמרי לרבקה שאני מצטערת שהיא הרגישה דבילית ושלא אמרתי לה שלום ושהיה נחמד לשמוע את הקול שלה : ) וזהו, אני לא אשגע אותך יותר, בלי נדר
סיפור ארוךאולי תסבירו קצת?
תודה!מסרתי.
ניפגש בשמחות: )
ממ, לא נראה לי שיקרה, לצערי. אבל היה כיף להכיר גם אתכן : )(רק אומרת שהיהממש כיף להכיר אותך, תחזרי אלינו..) @תמר .
תודה: )הדופליקטיות שלך ממש חמודות, ספריה בהכחדה. לייק!
מדהים!!והנה כדור הטונגו שלי
הסגול מוגזם... בקטע הזה רק עין שמאל צריכה להיות סגולה...
נכון, כתבתי לו העין השמאלית. החליט להפוך את שתיהןהסגול מוגזם... בקטע הזה רק עין שמאל צריכה להיות סגולה...
אבל וואו...
תודה!מדהים!!
בול איך שדמיינתי, בול!!!
תודה
🖐היי, חני רוצה להגיד לך משהו.. תעדכני כשאת פעילה
איזה חמודים!דופליקטים קטנים
כתבתי לו כובע שמש. זה מה שהוא הביא לי
חח, ייתכן.איזה חמודים!
יש בכלל דבר כזה, דופליקטים קטנים? כי ממה שהבנתי רק מגיל 15 הדופליקט מקבל סקנדר, לא? (ועם כל סקנדר יש יותר סגול בעיניים..)
ועכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: