עכשיו כשאני אוחז בדקה 13:38כן זה פתוח אצלי
רק אם אני רוצה לפתוח שוב
הוא לא נותן לי
אבל מה שפתוח פתוח
פתאום זה נתקע ונחסם
עכשיו כשאני אוחז בדקה 13:38כן זה פתוח אצלי
רק אם אני רוצה לפתוח שוב
הוא לא נותן לי
אבל מה שפתוח פתוח
האתר נפתחאשמח אם תוכלו לשלוח את האתר הזה לבדיקה
תודה
את זה עדיין אף אחד לא שלחמי יכול לשלוח ?????
תודה מראש
למה התקשרו מהצבא להרב אברהם מרדכי מלאך
שיחה מפתיעה שקיבל הרב אברהם מרדכי מלאך מהצבא לרגל המלחמה. משעשע ומצחיק,www.youtube.com
נראה לי זה מתאים ל @חובבן חביביש לי כמה סרטונים של הכנת אוכל, אשמח מאוד אם מישהו ישלח לבדיקה
נישנוש בריא מול המחשב (ללא אכילה)
גם זה קורה מדי פעם. איזו צלחת עם כל מיני ירקות, קטניות \ עדשים. משהו לאזן בין כל הקבבים והפיצות. וכמובן, משקה האלים - חלב קר.הצטרפו לערוץ:http://www.youtube....www.youtube.comלא חריף - אריסה חריפה של אוליביה - ממרח אפונה בצבע אדום
לא אריסה ולא חריפה של אוליביה. וגם לא סלט פלפלים. נראה (לכאורה לכאורה כמובן) שהחברה הזאת מייצרת מוצר אחר עם אפונה - נניח איזה מרק או אבקת מרק - את הקליפות וה...www.youtube.comלא חריף - סחוג תימני של שמש
יייששש פרק של לא חריף !!! :)והפעם אני מדווח על סחוג תימני של שמש.לכמה רגעים היה לי ניצוץ של אולי הפעם זה זה... אבל לא - כמו בהרבה דייטים קודמים.מחיר: 12.90מש...www.youtube.comלא חריף - זחוק חלפיניו מעושן של זהבי
לא חריף - זחוק חלפיניו מעושן של זהבי. שמחתי מוקדם מדי על החריף החדש הזה שהגיע למכולת. זה לא חריף כמעט בכלל למרות שרשום על האריזה "חריף מאוד מאוד". מילא לא ח...www.youtube.comלא חריף - סחוג ירוק של תבליני ביטון יוחאי המקורי
בדקתי סחוג ירוק של תבליני ביטון יוחאי (המקורי). טעים, מתובלן טוב אבל לא חריף לי בכלל, אפשר לשתות את זה עם קש. נגמרה לי הבטריה באמצע ורציתי לאכול חם אז המשכתי...www.youtube.comלא חריף - סחוג ירוק של רומיה + באגט נקניק קריספי
מקום חדש, מכולת חדשה, סחוגים חדשים :)סחוג ירוק של רומיה. טעים, מתובלן היטב, הוסיף לי טעם לבאגט אבל..... זה לא חריף. מקסימום פיקנטי.הבאגט עם סחוג, נקניק קריספ...www.youtube.comאוכל נקניקיות מרגז עם סחוג של הררית - לא חריף
בדקתי סחוג אדום של הררית עם נקניקיות מרגז מרוקאיות חריפות-אמיתייות או משהו בסגנון. הסחוג זה מים והנקניקיות בסדר למרות שהן לא היו חריפות בכלל.eating merguez s...www.youtube.comירון מסביר איך לאכול נכון בגרוזיה :)
הייתי חייב להשתכר קצת כדי להתנתק מ"רעשי הרקע". שיגעו אותי. הבעלים והמלצר ראו שאני כמו חצי גרוזיני, שמו לי את השיער הזה של לוחם גרודיני על הראש (פאפחה) והזרימ...www.youtube.comשוב, אני יודע שזה הרבה ולכן אני מאוד מאוד מודה למי שיוכל לעשות את זה.שותה כוסית של רטבים חריפים
לא לנסות שום דבר כזה בבית ! אסור לשתות אלכוהול נקי 96 אחוז - זה יכול לסיים לכם את הקריירה ביסורים.הכנתי קוקטייל קטלני משלושת הרטבים והורדתי אותו בשוט. לא נור...www.youtube.com
תודה ענקית
?חרבות ברזל - רץ ברשת - חרבות ברזל
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי. חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים...www.prog.co.il
נשלחהכי דחווווווווווווווווווף שיש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האגדה הבריטית שחובה בכל אולפן? - פריאמפ WARM AUDIO WA-73
🔥 לרכישת הקורס מאסטרינג: https://bit.ly/4aBsPeC🔥 לרכישת הקורס הפקה מוזיקלית, מיקס ומאסטרינג: https://bit.ly/3s5CpEO🔥לרכישת הקורס סינתזה "אומנות הסינתזה" :...www.youtube.comתודה!!!!!!!!!!!!!!!!מדריך קניית ציוד לאולפן ביתי פרק 5 - אביזרים
תמיד רציתם לבנות אולפן ביתי ?הנה המדריך שיעזור לכם בתהליך קניית הציודבפרק חמישי ואחרון, קניית אביזריםאם אתם כבר פה ולא לחצתם על כפתור ה- subscribe - הנה ההזד...www.youtube.com
נשלחמישהו יכול לשלוח לבדיקה?
סרטון המדמה קול אנושי ע"י AI
תודה רבה
שלושה ראשונים נשלחויותר מדי ערוצים, איך לטפל במיקס
www.youtube.comציוד חדש וחשוב באולפן Furman pl-plus ce
www.youtube.comלעבוד נכון מול המוניטורים
www.youtube.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: