גם בחשבון cash עולה 2$ המרהלא דמו
אלא ללא אפשרות של מינוף (=הלוואה)
גם בחשבון cash עולה 2$ המרהלא דמו
אלא ללא אפשרות של מינוף (=הלוואה)
בחשבון קש, במידה ואני קונה מניה שאין לי את מחירה במטבע שלהגם בחשבון cash עולה 2$ המרה
@השקעות R הון זה נכון?בחשבון קש, במידה ואני קונה מניה שאין לי את מחירה במטבע שלה
(למשל: הפקדתי כסף בשקלים, ועוד לא המרתי, ואני קונה כעת בדולר)
הוא ימיר אוטומטי, ללא עמלת מינימום, אבל עמלה אחוזית מעט יותר גבוהה (אאל"ט 0.03 אחוז)
לא, אני סתם ממציא.@השקעות R הון זה נכון?
סליחה! חשבתי שאתה כותב מהשערה.לא, אני סתם ממציא.
Commissions Spot Currencies | Interactive Brokers LLC
Interactive Brokers' commission schedules for stocks, options, futures, futures options, SSFs, spot currencies, metals, fixed income and Mutual Funds, as well as Trade Desk fees.www.interactivebrokers.com
כתוב שיש עמלה 0.03%
וכאן:For currency trades executed under the auto currency conversion service, IB will typically add or subtract (at its discretion) 0.03% to the exchange rate that would otherwise apply
כתוב שאין עמ' מינימום
בעברית:Please note that IB does not separately charge a commission on these auto-conversion trades.
כלומר, יש רק עמלה אחת, העמלה של ה 0.03%שימו לב ש-IB לא גובה עמלה בנפרד על עסקאות המרה אוטומטית אלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: