יש לי שקית שלמה עם בטטות מהסוג הקטן והרזה.
יש בפנים כמו סיבים קשים.
קודם כל- ככה זה או שהבטטה כבר ישנה או משהו? (כי בבטטה שמנה אין את זה גם אם היא ישנה).
שנית, מה עושים עם זה? זה ממש מסוכן לילדים קטנים, (גם לי אישית פעם כמעט נתקע בגרון. לא הכי נחמד.)
באיזה אופן אפשר לעשות מזה משהו בצורה שהסיבים ייעלמו? לטחון בתוך מרק כתום- לא הלך לי. מה עוד?
יש בפנים כמו סיבים קשים.
קודם כל- ככה זה או שהבטטה כבר ישנה או משהו? (כי בבטטה שמנה אין את זה גם אם היא ישנה).
שנית, מה עושים עם זה? זה ממש מסוכן לילדים קטנים, (גם לי אישית פעם כמעט נתקע בגרון. לא הכי נחמד.)
באיזה אופן אפשר לעשות מזה משהו בצורה שהסיבים ייעלמו? לטחון בתוך מרק כתום- לא הלך לי. מה עוד?