אחד שמבין ענין
משתמש חדש
מחפש להשקיע דרך הבנק בשוק ההון
השאלה באיזה בנק יש הכי קצת עמלות קנייה ודמי ניהול?
אם תתמקח המחירים ירדו לך מניסיון!מחפש להשקיע דרך הבנק בשוק ההון
בסכומים גבוהים דמי הניהול בחברות השקעות זולים יותרמחפש להשקיע דרך הבנק בשוק ההון
כמדומני שמעל 30,000 ההמלצה היא להשקיע בבית השקעות ולא בבנקכמה זה סכומים גבוהים?
מ10000 ש"חלא כדאי להשקיע דרך הבנק,
ניתן להשקיע באמצעות חשבון מסחר בבתי השקעות.
העמלות זולות באופן משמעותי!
ב10000 לא שוה להשקיע דרך בית השקעות רק ה15 שקל לחוד יוצא עמלה של 1.8 בשנה אלא אם אתה משקיע אקטיבי שאז זה תלוי בפעילות שלךמ10000 ש"ח
חלק מבתי ההשקעות נותנים מענק שנתיים ראשונות ללא העמלה של ה15 שקלב10000 לא שוה להשקיע דרך בית השקעות רק ה15 שקל לחוד יוצא עמלה של 1.8 בשנה אלא אם אתה משקיע אקטיבי שאז זה תלוי בפעילות שלך
בדרך כלל זה נכון. אבל יש אנשים שמגיעים להסדרים מאוד נוחים. כנראה שזה אנשים שהבנק מאוד רוצה אותם.לא כדאי להשקיע דרך הבנק,
ניתן להשקיע באמצעות חשבון מסחר בבתי השקעות.
העמלות זולות באופן משמעותי!
השמועות אומרים שהבנקים של הבינלאומי-פאג"י מביאים היום הצעות יפות מאוד.בדרך כלל זה נכון. אבל יש אנשים שמגיעים להסדרים מאוד נוחים. כנראה שזה אנשים שהבנק מאוד רוצה אותם.
יש לי חבר שמשקיע דרך הבנק. אמרתי לו שהוא פרייר. הוא אמר לי כמה הוא משלם. ולצערי הייתי מוכרח לחזור מדבריי.
לא זוכר בדיוק מה העמלה. משהו כמו 5 שח לפעולה. בלי דמי משמורת כמובן
אני לא רואה שמצוין שם מה דמי הניהול שאתה משלם,מישהו יודע האם שווה להמשיך להשקיע בבנק או להעביר למקום אחר? מצ"ב צילום מסך של היתרה צפה בקובץ המצורף 1662500
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: