אני זקוקה בדחיפות לתור ברשות האוכלוסין וההגירה בשעות אחר הצהריים, ואין תורים פנויים באתר
בנוסף, האם ניסית פעם להגיע ללא תור? יש אפשרות כזו?
תודה על המידע! באיזה סניף היית? בשעות אחרי צהריים?הייתי שבוע שעבר. אני הגעתי עם תור אבל ראיתי אנשים שהגיעו בלי תור והאחראי אמר להם להכנס רק שהם יחכו המון שעות, לא יודעת בפועל כמה חיכו. בלי אחריות....
נסיתי!אם אני לא טועה
ראיתי באיזשו מקום שכל יום ב7.30 על הבוקר משחררים שם באתר שלהם מלא תורים פנויים.
לא נסיתי. אבל שווה לבדוק
אם אני לא טועה
לא נסיתי. אבל שווה לבדוק
הייתי היום במשרד הפנים והשומר אמר לי שכל יום ב7.3 בבוקר נכנסים עוד תוריםניסיתם לקבוע תור ברשות האוכלוסין והכל היה מלא? זה הפתרון • צפו - כל רגע
כאשר ניסה אמש שאול אמסטרדמסקי מ'כאן 11' לקבוע תור לרשות האוכלוסין בכדי לחדש את דרכונו הוא לא האמין למראה עיניו: בכל הארץ לא היה תור אחד פנוי. עד שגונבה לאוזניו השמועה על הפתרון האידיאלי ובאיזה שעות כדאי להיכנס למערכת • צפוwww.kore.co.il
עד כמה שאני יודע יש דברים שצריכים תור כמו למשל ת.ז. חדשה ויש דברים שלא מצריכים תור כמו למשל להוציא ספח חדש (גם אם זה כולל עדכון נישואיןהאחראי אמר להם להכנס רק שהם יחכו המון שעות, לא יודעת בפועל כמה חיכו. בלי אחריות....
ספח אפשר דרך האינטרנט.עד כמה שאני יודע יש דברים שצריכים תור כמו למשל ת.ז. חדשה ויש דברים שלא מצריכים תור כמו למשל להוציא ספח חדש (גם אם זה כולל עדכון נישואין
לא רק באתר לפי מה שידוע לי יש אפשרות להגיע לשם מ7:30 עד 8:15 עדיף כמה שיותר מוקדם ונותנים תעודת זהות ומדפיסים לך תור ככה היה לפני הקורונה ושמעתי שזה עוד קיים אבל לא יודע בבירוראם אני לא טועה
לא נסיתי. אבל שווה לבדוק
אפשר קישור למקום שנכנסת ומצאת את התורים?יום ראשון שעבר נפתחו בשעה 8:40 המון תור
בתורים הרגיליםאפשר קישור למקום שנכנסת ומצאת את התורים?
כי היום בבוקר ניסינו ולא היה כלום.
תודה
ניסינו היום (-בקישור הנ"ל) מהשעה 7:15 ועד השעה 8:15 ולא היה כלוםבתורים הרגילים
פשוט יצאתי ונכנסתי שוב ושוב כל כמה דקות. פתאום נפתח...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: