מיום ליום זה מסתדרלגבי הניתוח הקשה, ביום שמוציאים את העדשה (אחרי 5 ימים,) אפשר כבר לראות ? או שמטושטש ממש?
אם עשית את הPRK עד שמוציאים את העדשה עדיין משהו מציק בעין,צריכה עזרה.
אתמול עשיתי ניתוח. קשוח מאוד תודה ששאלתם
קיצער מסתבר שהייתי נורא שאננה לפני הניתוח ולא התכוננתי לכאבים ולטשטוש
הודעתי בעבוד שאני לוקחת יומיים חופש כמה זזמן לקח לכם להרגיש טוב יות? מחר אני ארגיש טוב יותר????? צפייי כי כועסים פה עלי....
אני עשיתי אצל דר' דוייבעל איזה רופא אתם ממליצים במרפאה של לוינגר בירושלים
(חוץ מלוינגר האבא)
אשמח לתגובות- ממש דחוף
תודה
כשאני עשיתי את הניתוח הסבירו לי שאף פעם לא צריך לקום במיוחד בשביל לשים את הטיפות (אסותא אופטיק)הם כותבים בחודש אחרי הניתוח מתי לקחת את הטיפות. בדיוק באיזה שעות
אבל אם באלי ללכת לישון עכשיו ולקום ב12????
אני אמורה לקחת את הטיפות בדיוק בשמונה בבוקר? חייבת לקום כל יום בשמונה וללכת לישון בעשר כי ככה כתוב שם??
מה קורה אם לא? הניתוח נהרס?
כן, הטיפות לא קשורות לעדשות.אני אחרי PRK שעברתי ברביעי ואמורה להוציא היום את העדשות, והבוקר כשקמתי נפלה לי עדשה, האם זה בעייתי ?
האם לשים טיפות כרגיל כמו לפני הסרת העדשות?
לי אמרו שלא.יש בעיה לאמץ את העיניים מול המחשב כשבוע לאחר הניתוח?
ד’’ר רוטנברגעל איזה רופא אתם ממליצים במרפאה של לוינגר בירושלים
(חוץ מלוינגר האבא)
אשמח לתגובות- ממש דחוף
תודה
נכון ואז מיום ליום הראיה משתפרתיש כאן מישהי שעשתה את הניתוח הקשה (PRK) ואחרי שהוציאו לה את העדשות ראתה הרבה יותר מטושטש?
כמה זמן לקוח לחזור לראיה תקינה.
לפני שהוציאו לי את העדשות יכולתי לראות מעולה מהמחשב ואחרי שהוציאו בקושי רואה.......
אצלי גםהאם מצוי שהראיה מקרוב (קריאה) ממש מטושטשת למרות שהראיה למרחוק השתפרה (לא מושלמת אבל ממש יותר טוב)?
-אני יומיים אחרי הוצאת העדשה ב PRK
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: