הנה משהו שיש לי מוקלד בינתיים:
היא פעם הועלתה פה באחד הפורומים, (אני התקמצנתי על השוקולד אז הורדתי בכמות והוספתי סירופ, ואני עושה משוקולד מריר שאני שוברת, במקום שוקולד ציפס)
ממש ממש מעולה!
עוגת נס קפה על בסיס בצק פריך
בצק
2.5 כוסות קמח.
2 ביצים.
4\3 כוס שמן.
1 סוכר וניל.
2\1 כוס סוכר.
2\1 אבקת אפיה.
כל זה ללוש היטב ולשטוח בתבנית גדולה.
בשלב הזה אני נותנת חצי אפיה.
לא יותר מדי כי אחרת הבצק נהייה ממש קשה.
עד שרואים בקעים בבצק ועדין נראה קצת בצקי.
כשמוציאה מהתנור
מפזרת סירופ שוקולד של גלידה,
בשפע שיכסה את כל הבצק ושוקולד צ'יפס.
תערובת הנס קפה
לערבב כוס קמח
3 כפות קפה
רבע כפית מלח,
חצי אבקת אפיה
סוכר וניל
4\3 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
3 ביצים.
לערבב היטב ולשפוך מעל לשוקולד ציפס ולראות שמכסה הכל.
לאפות 40-45 דקות בחום בינוני.
אני אופה לפי העין...
ממש טעימה וכפיית שהיא בלי הקצפה....
עוגיות מזרחיות מעולות!!
אפשר כמובן להחליף לקמח רגיל
וכמובן רוב הטורטים, הם בלי מרגרינה וריץ.
היא פעם הועלתה פה באחד הפורומים, (אני התקמצנתי על השוקולד אז הורדתי בכמות והוספתי סירופ, ואני עושה משוקולד מריר שאני שוברת, במקום שוקולד ציפס)
ממש ממש מעולה!
עוגת נס קפה על בסיס בצק פריך
בצק
2.5 כוסות קמח.
2 ביצים.
4\3 כוס שמן.
1 סוכר וניל.
2\1 כוס סוכר.
2\1 אבקת אפיה.
כל זה ללוש היטב ולשטוח בתבנית גדולה.
בשלב הזה אני נותנת חצי אפיה.
לא יותר מדי כי אחרת הבצק נהייה ממש קשה.
עד שרואים בקעים בבצק ועדין נראה קצת בצקי.
כשמוציאה מהתנור
מפזרת סירופ שוקולד של גלידה,
בשפע שיכסה את כל הבצק ושוקולד צ'יפס.
תערובת הנס קפה
לערבב כוס קמח
3 כפות קפה
רבע כפית מלח,
חצי אבקת אפיה
סוכר וניל
4\3 כוס שמן
1.5 כוסות סוכר
3 ביצים.
לערבב היטב ולשפוך מעל לשוקולד ציפס ולראות שמכסה הכל.
לאפות 40-45 דקות בחום בינוני.
אני אופה לפי העין...
ממש טעימה וכפיית שהיא בלי הקצפה....
עוגיות מזרחיות מעולות!!
אפשר כמובן להחליף לקמח רגיל
וכמובן רוב הטורטים, הם בלי מרגרינה וריץ.