עזרה ארגון שידע לתת המלצה לנוירולוג מתאים

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
האם בני פישר/פירר עושים את זה ומבינים בזה?
מכירים ארגונים אחרים מתאימים?
עבור דיוק במינון...

ל.ק.י

משתמש מקצוען
האם בני פישר/פירר עושים את זה ומבינים בזה?
מכירים ארגונים אחרים מתאימים?
עבור דיוק במינון...

למענכם |​

ייעוץ והכוונה רפואית​

למענכם – מפליא לעשות פועלת למען אלפי חולים בישראל שזקוקים להכוונה, לחוות דעת נוספת ולליווי במסעם לקבלת המענה הרפואי הנכון, איך אין ידם משגת. האגודה מעניקה ייעוץ והכוונה מקצועיים שהופכים את מסעם הסבוך של החולים לפשוט ולידידותי יותר, ומקדמים אותם לקראת מענה רפואי טוב יותר. לקריאה נוספת

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי

למענכם |​

ייעוץ והכוונה רפואית​

למענכם – מפליא לעשות פועלת למען אלפי חולים בישראל שזקוקים להכוונה, לחוות דעת נוספת ולליווי במסעם לקבלת המענה הרפואי הנכון, איך אין ידם משגת. האגודה מעניקה ייעוץ והכוונה מקצועיים שהופכים את מסעם הסבוך של החולים לפשוט ולידידותי יותר, ומקדמים אותם לקראת מענה רפואי טוב יותר. לקריאה נוספת

חלוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה מניסיון בעניין של נוירולוג?

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אם זה בעניין קשב וריכוז, אז יש ייעוץ בעזר מציון.

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אני אשמח להמלצה על נוירולוג קליל- שיתן לי בכיף מכתב שיתאים לצרכים שלי.
שמקבל במכבי או בפרטי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה