זה נראה לי ממש לא זה.... זה שוקולד שקוף פרווה כזה...תחפשו בחנויות סירופ שוקולד...
(בבקבוק כמו קטשופ)
פרווה או חלבי? אפשר קישור או משהו איך זה נראה? לא מכירה...תלוי איזו חברה
של אפיכל יותר סמיך
זה יוצא גנאש כזה, זה טעים על ופל בלגי?להמיס שוקולד עם ריצ'
בכמות שהריצ' כפול אחד וחצי או שתיים מהשוקולד
זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?מאד!!
ואם עושים את זה חלבי אז בכלל......
ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
יש למישהו מתכון איך להכין את המקורי?זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?
זה לא דורש קירור?ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
אני אשמח למתכון טוב של סירופ ריבת חלב, שוקולד לבן, ושוקולד חום
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק ד
א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי: