חגים אז מה את מכינה לסוכות? אשכול תפריט לסוכות - המשותף (עם תמונות בלבד)

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
נראה מדהים!
אבל האם מישהי פגשה תחתיות ארטישוק בהכשר עד"ח/לנדא?
חיפשתי המון ולא מצאתי.:(
נראה לי שהאשכול הבא של מתכונים הוא למוגבלות הכשרויות ;)
המרות למוצרים שאין בהכשרים מסוימים
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
זה רק תבשילים או גם עוגות וכד'?
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
וואו.... אני שמה רבע כוס... לפעמים חצי כשרוצה יותר להמתיק.
רוצה לרשום את כל המתכון?
@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.

החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן

התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
20191010_180227.jpg
אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
20191010_221157.jpg
 

מינימאוס

משתמש מקצוען
@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.

החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן

התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
צפה בקובץ המצורף 550947 אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
צפה בקובץ המצורף 550948
מגרה!!
נראה מקסים!
 

סמולטוק

משתמש מקצוען
@רק להודות... אם ישלך מיקסר תנסי את המתכון הזה.
כל החומרים למיקסר משאירה להתפתחה ומשם קליעה ולתנור.

החומרים:
2 1/4 ק"ג קמח ( 2 ק"ג +2.5 כוסות חד פעמי)8
2 כפות מלח
2 ביצים
1 1/4 כוסות סוכר
2 קוביות שמרים סה"כ 100 גרם
5 כוסות מים חמימים
כוס שמן

התססת השמרים -מפרקים את השמרים בכוס קרטון מוסיפים כף סוכר וממלאים מים חמימים עד לכיסוי השמרים אחרי 14 דק' השמרים נראים כך
צפה בקובץ המצורף 550947 אז לכן להתסיס 10 דק' בדיוק
נשמע מורכב אבל זה פשוט מאוד מאוד
בקערה להוסיף
2 כפות מלח
מעל 2 ק"ג קמח
2 ביצים
לכסות את הביצים עם 2.5 כוסות הקמח הנותרים
להוסיף שמרים
סוכר
מים
ושמן
לערבל במיקסר לפחות 10 דק'
לכסות להתפחה שעה וחצי
להפריש חלה
לקלוע
להשאיר בתבנית להתפתחה נוספת של חצי שעה
ביצה
שומשום ולתנור
200 מעלות טורבו חצי שעה
את כל הארבע ביחד
וזה מה שיוצא
צפה בקובץ המצורף 550948
מהמם! עושה חשק לנסות את המתכון.
נשאר לך כח לספר איך קלעת?
 

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מהמם! עושה חשק לנסות את המתכון.
נשאר לך כח לספר איך קלעת?
פשוט פשוט
מחלקת את הבצק ל4 כל רבע זה חלה.
מחלקת לשני חלקים שוים מרדדת כל חלק עם מערוך מגלגלת לנחש
מבריגה את שני החלקים אחד בשני מסובבת לעיגול ולתבנית
ככה זה נראה לפני התפתחה שניה
נמוך וקטן
20191010_174239.jpg

רגע לפני התנור
20191010_180644.jpg

ואת שאר ההתפתחה האפיה עושה
 

פלמינגו.

משתמש מקצוען
פשוט פשוט
מחלקת את הבצק ל4 כל רבע זה חלה.
מחלקת לשני חלקים שוים מרדדת כל חלק עם מערוך מגלגלת לנחש
מבריגה את שני החלקים אחד בשני מסובבת לעיגול ולתבנית
ככה זה נראה לפני התפתחה שניה
נמוך וקטן
וואוו הבצק באמת נראה טוב
בע"ה נתחיל אחרי החגים
וכמובן נשתף אותך בתוצאות
 

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
תודה על העדכון :)
כייף לשמוע!

אגב, מעניין אותי אם יש עוד שניסו לחכות עם התערובת ואיך זה יצא

את חיכית עם התערובת כמה שעות?
אני חיכיתי עם התערובת למשך הלילה.
אפיתי בבוקר ערב יוהכ"פ לסעודה הראשונה.
היה מוצלח מאד!
תודה
 

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הכל!!!!
גירית אותי מאוד!
בעיקר 2 הראשונים- עוגת שכבות והעוגיות
אשמח בזמן הקרוב אולי אספיק להכין.
תודה!!
 

brur

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קרדיט לקלרה פטל למתכון

החומרים
125 גרם מרגרינה/חמאה
1/2 כוס סוכר
1 חלבון
1 סוכר וניל
קורט מלח
2 כוסות קמח
1 כוס אגוזי לוז ללא הקליפה הדקה קצוצים דק
100 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מכניסים לקערת המיקסר עם וו גיטרה
את המרגרינה הסוכר והחלבון ומערבבים עד
לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים סוכר וניל וקורט מלח וממשיכים
לערבב
מוסיפים קמח ואגוזים עד לקבלת בצק
אחיד וגמיש
יוצרים את צורת העוגיות...
אופים על 160 מע' במשך 20 דק'
ומניחים לקרור
ממיסים את השוקולד וטובלים את קצוות
העוגיות
מניחים ליבוש במקרר או בטמפרטורת
החדר
ממולץ לשמור את העוגיות בקופסא אטומה
במקרר
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
סלמון מתקתק- מתכון מוצלח מאוד
IMG_1934.JPG

IMG_1935.JPG


מתכון:
5-7 פרוסות פילה דג סלמון משובח

מסדרים בתבנית חד פעמית ברווחים קלים זה מזה

רוטב:
1/3 כוס רוטב טריאקי
1/2 כוס מיונז
3 כפות קטשופ
1/3 כוס סוכר
מלח
פלפל שחור- מעט
1/3 כוס מים
1 כפית חרדל
1/3 כוס דבש
3 שיני שום

טוחנים הכל יחד.
מורחים בנדיבות על מנות הדג.
צולים בתנור בערך 8 דקות עד שהדג מוכן.
לא יותר כדי שלא יתייבש.

הרוטב מקבל צבע עמוק וקרמלי.
אפשר לפזר לפני האפיה שומשום או פקאן סיני גרוס

אני אוהבת להגיש עם אורז סיני.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה