דרוש מתכון אגסים עם הקליפה

מירי84

משתמש פעיל
יש לי כמות גדולה של אגסים ואין לי כח לקלף אותם.
יש לכם רעיונות למשהו עם אגסים בקליפתם?
(בחיפוש מצאתי בעיקר המלצות לאגסים ביין/ ג'לי אבל צריך לקלף את האגסים).
 

מירי84

משתמש פעיל
מה אתן אומרות? להתחיל לקלף את כולם?
אז מה המתכון הכי מוצלח?
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אגסים אפויים
מקלפים רק רצועה כדי שלא יתפוצצו, אבל לא זוכרת את המתכון בע"פ.
אם מעניין אותך- אחפש אותו.
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
6 אגסים
צימוקים
שקדים שבורים
אגוזי מלך שבורים
(לא הצלחתי לפענח את הכמות, אבל נראה לי היה כתוב שמכל דבר רבע כוס)
2 כוסות יין אדום מתוק
דבש

קולפים רצועה לרוחב האגס
עם מגלען תפוחים- 'לגלען' את האגס לאורך האגס אבל להתחיל מהצד כדי להשאיר את האגס שלם.
להכניס מהתערובת אגוזים לכל אגס ולהניח בתבנית- הם צריכים להיות צמודים אחד לשני.
לשפוך 2 כוסות יין על האגסים ולזלף דבש על כל אגס מלמעלה.
לאפות עד שמתרכך כחצי שעה.
 

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
קומפוט אגסים
אם את רוצה אני אכתוב מתכון
 

מירי84

משתמש פעיל
חזרתי לעדכן, שבגלל שהיתה לי כמות מאוד גדולה (60 אגסים !!) ורציתי לנצל את כולם, בסוף עשיתי אגסים ביין מכאן-
ועם ההמלצה של @ש+ באותו קישור, עשיתי ב-2 צבעים (אדום וכתום) יצא מהמם!!
כן, קילפתי את כולם, לא היה כ"כ נורא...
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה