היה לנו פעם מתכון מאוד מוצלח, לדעתי גזרנו מעיתון. הכנו אותו כמה פעמים, היה טעים ופשוט נעלמו עקבותיו.
יכול להיות שהוא היה מ'הבית שלנו'
אלו היו פשטידות קטנות שמכינים מפירה ואופים בתבנית מאפינס. יוצאות רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ, מגישים אותם כבסיס לפטריות ובצל מוקפצים, אולי היה שם עוד משהו.
יש למישהי איזה כיוון?
מחפשים דחוףףף
יכול להיות שהוא היה מ'הבית שלנו'
אלו היו פשטידות קטנות שמכינים מפירה ואופים בתבנית מאפינס. יוצאות רכות מבפנים וקריספיות מבחוץ, מגישים אותם כבסיס לפטריות ובצל מוקפצים, אולי היה שם עוד משהו.
יש למישהי איזה כיוון?
מחפשים דחוףףף