יש לי כמה שאלות:
א. האם זה יוצא טעים? ברמה של טעים לילדים??? או רק למבוגרים???
ב. כמה קריטית ההשריה של האגוזים והשקדים במים ללילה שלם? האם שעתיים יספיקו או שחובה כמה שעות טובות?
ג. האם מדובר על שקדים קלופים מהקליפה החומה או משאירים אותה?
ד. כמה יוצא מהכמות הבסיסית של המתכון?
תודה!!!
א. האם זה יוצא טעים? ברמה של טעים לילדים??? או רק למבוגרים???
ב. כמה קריטית ההשריה של האגוזים והשקדים במים ללילה שלם? האם שעתיים יספיקו או שחובה כמה שעות טובות?
ג. האם מדובר על שקדים קלופים מהקליפה החומה או משאירים אותה?
ד. כמה יוצא מהכמות הבסיסית של המתכון?
תודה!!!