סלטים קליית כמות גדולה של חצילים לסלט

יחשבאף

משתמש מקצוען
אני צריכה להכין כמות גדולה של סלט חצילים במיונז.
בד"כ אני אוהבת לצלות את החציל על האש.
אני חוצה אותו ותוקעת בתוכו כמה שיני שום קלופות, עוטפת בנייר כסף וצולה על האש.
אבל עם כמות כזאת זה לא כל כך מעשי...
איך אפשר לתת את אותו אפקט בתנור?
אשמח לטיפים.
תודה
 

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לחמם את התנור על חום גבוה,
לחתוך כל חציל בצורה של איקסים- לא עד הסוף רק שיהיה קצת פתוח או לחצות לשניים תלוי כמה מהחציל את אוהבת שנשאר רח ולא קרנצ'י, למרוך בשמן ולתקוע את שיני השום, להניח על תבנית רשת
להכניס לתנור כשמתחת התבנית רשת יש תבנית רגילה לקליטת נוזלים. (לא צמוד ממש, רק שהתנור לא יתלכלך)
אחרי 5-10 דק' להנמיך את החום ולהמשיך עוד איזה 10 דק' אפיה.
 

נתן אל

משתמש רשום
לעשות בתנור עם נייר כסף אחרי זה לפתוח את הניר כסף לעשות מצב גריל ואחרי זה לערבב קצת עם חציל שקלוי על גז ואז זה נותן לו את הטעם השרוף הרגיל o_O o_O o_O
 

נתן אל

משתמש רשום
אלוף!!!!אלוף!!! לי פעם היה אירוע שעשיתי סטייק חזה עוף ולא היה לי פלנצה פסים גדולה לקחתי את הרשת של הכבד שמתי אותה על האש עד שהיא בערה ונתתי צריבה לכל סטייק המראה היה אמיתי
 

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אפשר לבשל חלק במים לחתוך לפרוסות עבות ממש ולבשל עד לריכוך לסנן מהמים טוחנים עם החצילים על האש
אצלינו מכינים ככה קבוע יוצא טעים
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה