לכן מעדיפה לקנות ראש כרוב ולקצוץ לבד,
חותכת את הראש לכמה חלקים
שוטפת היטב
מייבשת
קוצצת
אורזת בקופסא ח''פ מרופדת בנייר סופג
נשמר הרבה יותר זמן...
לא עלה עלה, אלה גוש גוש...את שוטפת עלה עלה ?
זה לא לוקח הרבה זמן ?
וגם, איך את מייבשת ?
תמיד נשאר לי רטוב
תודה !!
לא עלה עלה, אלה גוש גוש...
חותכת את הראש לאיזה 8 חלקים
לא לוקח הרבה זמן בכלל
ומייבשת במייבש כלים שמעל הכיור,
או על מגבת נקיה
תשרי את זה 2-3 דק' במי סבון ואז תכניסי למסננת ותשטפי תחת זרם חזק טוב טובבעיקרון תמיד אני אומרת לבעלי לקנות כרוב שלם ולא קצוץ..
הפעם לא היה, אז קנה קצוץ..
מה כדאי לעשות עכשיו לדעתכם? לשטוף אותו עם סבון?
אפשר מקור? אפה בספר שלו זה כתוב?ר' ויא אומר שמגידול מיוחד נגד חרקים מספיק לבדוק 4 עלים חיצוניים שאין טריפסים
ואז לא צריך להשרות את העלים הפנימיים.
למי שסומך על הפסיקות שלו.
תחפשי את הערך של כרובאפשר מקור? אפה בספר שלו זה כתוב?
נכוןר' ויא אומר שמגידול מיוחד נגד חרקים מספיק לבדוק 4 עלים חיצוניים שאין טריפסים
ואז לא צריך להשרות את העלים הפנימיים.
למי שסומך על הפסיקות שלו.
תחפש.תחפשי
אין מה לומר- לשטוף כרוב היטב- זו משימה ארוכה, אבל אין להשוות את הטעם הטעים של כרוב קצוץ מראש שלם לכרוב קצוץ משקיות...את שוטפת עלה עלה ?
זה לא לוקח הרבה זמן ?
וגם, איך את מייבשת ?
תמיד נשאר לי רטוב
תודה !!
פותחים את זרם המים (לא כ"כ חזק כמו בהתחלה- כי לא ישאר לכם כרוב ביד...)
כמה זמן זה לוקח ?אין מה לומר- לשטוף כרוב היטב- זו משימה ארוכה, אבל אין להשוות את הטעם הטעים של כרוב קצוץ מראש שלם לכרוב קצוץ משקיות...
הסבר לגבי שטיפת כרוב קצוץ:
קונים ראש כרוב שלם.
קוצצים דק דק (בכמות שצריכים-לשבת...)
מנקים את הכיור היטב היטב- גם את צידי הכיור, סותמים את הכיור בעזרת הפקק.
מכניסים את הכרוב הקצוץ ומתחילים למלא את הכיור במים בעזרת זרם חזק!
תו"כ מערבבים את הכרוב הקצוץ היטב היטב בעזרת היד, ו"מפרידים" את כל עלי הכרוב ה"דבוקים" האחד לשני.
ממשיכים להזרים מים עד שהמים מכסים את הכרוב ועוד כמה סנטימטרים... (שטיפה ראשונה)
מזיזים את הכרוב הקצוץ לפינת הכיור, מחזיקים את הכרוב שלא "יברח"- רחוק מפתח יציאת המים... פותחים את הפקק ונותנים למים לצאת.
(שטיפה שניה) פוקקים שוב את הכיור וממלאים שוב את הכיור בזרם חזק כנ"ל, כמובן ש"מעסים" את הכרוב...
אחרי שהכרוב נשטף היטב פעמיים הגיע הזמן להשתמש ב:
פותחים את זרם המים (לא כ"כ חזק כמו בהתחלה- כי לא ישאר לכם כרוב ביד...)
(שטיפה שלישית) ממלאים את 2 חופני היד בכרוב קצוץ ושוטפים אותו תחת זרם המים היטב,
מנערים ומכניסים ל"מייבש החסה"
כל 3-4 חופניים סוגרים את המייבש, מסובבים ומייבשים. לפעמים צריך לשחרר מים ולייבש שוב. חשוב- לייבש טוב אבל, לא לייבש עד הסוף כי הפריכות של הכרוב תאבד!
מניחים בקופסא נקייה, סוגרים ומאחסנים במקרר.
מעולה ממש ונשמר לכמה ימים (עד 5 ימים) טרי טרי.
מה הגודל של זה ?הסבתות שלנו יבשו על מגבות..
היום קונים "מייבש חסה"
יש בכל חנות כלי מטבח וגם באיקאה
באתרים סיניים זה עולה ממש בזול
צפה בקובץ המצורף 1605623
צפה בקובץ המצורף 1605624
תלוי כמה רוצים, לקופסא גדולה- בערך 1/4 שעה...כמה זמן זה לוקח ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: