אני הכנתי בזה שנה שעברה בלי לטמפרר@ה. בקר
יש לי תבניות כאלו: אני יכולה להכין בזה?
ז'תומרת, זה ימרח לי בצלופן?
אני יכולה להכין בזה בלי לטמפרר?
את רוצה לומר לי שאת מטמפררת את הכמויות האלו?
צפה בקובץ המצורף 1604995
הכנתי אתמול גם כמה חפיסות שוקולד גדולות. את התוספות פזרתי בצד ההפוך כלומר העליון כששמים את השוקולד בתבנית, אחרי מילוי השוקולד רק ממלאים לא ממש עד למעלה כי התוספות שוקעות מעט בשוקולד ומעלות את הסף שלו.@ה. בקר
יש לי תבניות כאלו: אני יכולה להכין בזה?
ז'תומרת, זה ימרח לי בצלופן?
אני יכולה להכין בזה בלי לטמפרר?
את רוצה לומר לי שאת מטמפררת את הכמויות האלו?
צפה בקובץ המצורף 1604995
אחרי ששמת בתבנית, לא שמת במקפיא?אני הכנתי בזה שנה שעברה בלי לטמפרר
שמרתי עד פורים במקרר, אבל מחזיק לפחות כמה שעות גם מחוץ למקרר בלי להינמס בכלל (יותר מזה לא ניסיתי)
המסתי שוקולד (חום/לבן/לבן עם צבע מאכל לשוקולד) ופיזרתי תוספות מהצד השני, יצא יפה מאוד
אה, ברור שכןאחרי ששמת בתבנית, לא שמת במקפיא?
אה, לא שמתי לב שענית. תודהההההכנתי אתמול גם כמה חפיסות שוקולד גדולות. את התוספות פזרתי בצד ההפוך כלומר העליון כששמים את השוקולד בתבנית, אחרי מילוי השוקולד רק ממלאים לא ממש עד למעלה כי התוספות שוקעות מעט בשוקולד ומעלות את הסף שלו.
את לא חייבת לטמפרר
במקרר עדיף לך.אה, לא שמתי לב שענית. תודהההה
איזה סוג מילויים מתאים לזה?
@ה. בקר עדיף לשים במקפיא או במקרר אם אני לא מטמפררת?
יכול להיות שאם שמים במקפיא, זה יותר יכול להינמס?
מה הכלל בזה? חשוב לי גם לדברים אחרים.
ומשנה קריטי אם זה חלבי או מריר לגבי זה שנמס?
תודה על הכל!!
וואו, תודההה רבה רבה!!במקרר עדיף לך.
המריר נמס פחות מהר מחלבי אבל אם שמרי בקירור עש לשימוש לא יקרה כלום במיוחד שהולך להיות קר בפורים
לא זה לא קשור ליימס או לא אלא שלא יהיו לך אדים על השוקולד כי צריך לדעת להקפיא שוקולד נכון.וואו, תודההה רבה רבה!!
אני רוצה להיות בטוחה שהבנתי, רוצה לדעת בכללי לתמיד.
1. אם אני ממיסה שוקולד מבלי לטמפרר,
עדיף אחרי שאני שופכת הכל לתבנית לשים במקרר ולא במקפיא, כדי שפחות ימס?
הבנתי נכון?
ואז אחרי שהתקשה לגמרי זה יכול להיות בצלופן לילה שלם מחוץ למקרר?
2. ואם אני רוצה להכין כמה שבועות לפני, אז עדיף קודם שיתקשה במקרר ואז להעביר למקפיא?
או שבכזה מצב זה לא משנה?
פשוט מנסה ללמוד את הכללים, כי אני מאוד אוהבת להכין פרלינים ושוקולדים, אבל לא למדתי כלום ולא יודעת לטמפרר.
איזה תוספות אפשר לשים?הכנתי אתמול גם כמה חפיסות שוקולד גדולות. את התוספות פזרתי בצד ההפוך כלומר העליון כששמים את השוקולד בתבנית, אחרי מילוי השוקולד רק ממלאים לא ממש עד למעלה כי התוספות שוקעות מעט בשוקולד ומעלות את הסף שלו.
את לא חייבת לטמפרר
אני השתמשתי בשוקולד פרלינה של כרמית שזה בטעם נוגט.איזה תוספות אפשר לשים?
איזה שוקולד ממלאים בתבנית שוקולד? חלבי רגיל / או עם תוספות גם בתוך השוקולד?
יש לך תמונה אולי
אם אני ימיס שוקולד חלבי ויוסיף לזה מחית נוגט נראה לך ילך?אני השתמשתי בשוקולד פרלינה של כרמית שזה בטעם נוגט.
עוד מעט אצלם בעז"ה
המסת שוקולד רגיל?אני הכנתי בזה שנה שעברה בלי לטמפרר
שמרתי עד פורים במקרר, אבל מחזיק לפחות כמה שעות גם מחוץ למקרר בלי להינמס בכלל (יותר מזה לא ניסיתי)
המסתי שוקולד (חום/לבן/לבן עם צבע מאכל לשוקולד) ופיזרתי תוספות מהצד השני, יצא יפה מאוד
כן שוקולד רגיל, לא מטומפרר, שמתי בשקית והמסתי במים רותחים (בשביל המחיר קניתי בחנות מוצרי אפייה, אבל כבר הכנתי מאז חלק מהפעמים משוקולד רגיל מהחנות...)המסת שוקולד רגיל?
טימפררת?
איזה תוספות שמת? אשמח לשמוע איך ארזת אותם
יש לך תמונות?
תודה רבה
חסום לי אם תוכלי להעתיק לפה או לשלוח לי למייל אשמח, תודה מראשכן שוקולד רגיל, לא מטומפרר, שמתי בשקית והמסתי במים רותחים (בשביל המחיר קניתי בחנות מוצרי אפייה, אבל כבר הכנתי מאז חלק מהפעמים משוקולד רגיל מהחנות...)
פה יש תמונות https://www.prog.co.il/threads/אשכול-משלוחי-המנות-המרכזי-תשפ-ג.856646/page-2#post-11884184
חסום לי אם תוכלי להעתיק לפה או לשלוח לי למייל אשמח, תודה מראש
מהמם.
אין לי מושג, אני לא מנוסה עד כדי לייעץ בדברים שלא ניסיתי...מהמם.
אני גם מתכננת להכין אבל אין לי תבניות.
חשבתי לשים את החבילות שוקולד על תבנית תנור.
לשים על חום עליון נמוך עד שהחלק העליון של השוקולד יימס קצת ואז לפזר תוספות וגם תישמר לי הצורה.
זה רעיון טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק יד
א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל: