קצת שונה מהרגיל.
טעים במיוחד!
6 חתיכות חזה עוף
2 בצלים פרוסים לרבעי טבעות
1 פלפל ירוק רצועות
3 כפות שמן
1/2 כוס דבש
2 ראשי שום מפורקים, קצוצים דקדק
1.5 כפות חרדל
3-4 כפות סוכר חום
2 כפות ריבת משמש [או תפוזים, או 2 כפות רכז תפוזים במידה ואין ריבה]
3 כפות רוטב ברבקיו
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית תבלין קארי הודי
מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כוס מים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
בסיר בגודל מתאים מאדים בצל ופלפלם בשמן לשקיפות של הבצל.
מוסיפים את יתר הרכיבים, למעט העוף והפטרוזיליה ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
מכניסים את חתיכות חזה העוף לסיר. אם הם עולים אחד על השני זה בסדר.
מבשלים על אש נמוכה-בנונית, מכוסה כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
מכבים את האש וממתנים להתקררות העוף.
פורסים את חתיכות חזה העוף לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
מניחים בצורה רודפת בתבנית.
יוצקים את הרוטב מעל. מפזרים פטרוזיליה קצוצה. מכסים ואופים ב 180 מעלות כ-15 דקות.
לאחר 15 דקות מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-3 דקות. מערים כל דקה מהרוטב על פרוסות חזה העוף. הרוטב יהיה סמיך ודביק
טעים במיוחד!
6 חתיכות חזה עוף
2 בצלים פרוסים לרבעי טבעות
1 פלפל ירוק רצועות
3 כפות שמן
1/2 כוס דבש
2 ראשי שום מפורקים, קצוצים דקדק
1.5 כפות חרדל
3-4 כפות סוכר חום
2 כפות ריבת משמש [או תפוזים, או 2 כפות רכז תפוזים במידה ואין ריבה]
3 כפות רוטב ברבקיו
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית תבלין קארי הודי
מלח
מעט פלפל שחור
1/4 כוס מים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
בסיר בגודל מתאים מאדים בצל ופלפלם בשמן לשקיפות של הבצל.
מוסיפים את יתר הרכיבים, למעט העוף והפטרוזיליה ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
מכניסים את חתיכות חזה העוף לסיר. אם הם עולים אחד על השני זה בסדר.
מבשלים על אש נמוכה-בנונית, מכוסה כ-20 דקות. מערבבים מדי פעם.
מכבים את האש וממתנים להתקררות העוף.
פורסים את חתיכות חזה העוף לפרוסות בעובי של כ-1/2 ס"מ
מניחים בצורה רודפת בתבנית.
יוצקים את הרוטב מעל. מפזרים פטרוזיליה קצוצה. מכסים ואופים ב 180 מעלות כ-15 דקות.
לאחר 15 דקות מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-3 דקות. מערים כל דקה מהרוטב על פרוסות חזה העוף. הרוטב יהיה סמיך ודביק