בערב שבת הכנתי פשטידת ירקות זריזה שתנצל את שאריות הירקות שנותרו לי במקרר,
הטעות שלי היתה שהכנסתי גם שני סלקים לתערובת,
והטעם שלהם השתלט כמעט כליל על הירקות העדינים האחרים (קולורבי, גזר, בטטה)
התקבלה פשטידה בטעם לא מאד אהוב על בני הבית (עלי, בעיקר )
יש לכן רעיון לרוטב טעים שאפשר להכין כדי להטביע בו את פרוסות הפשטידה,
משהו עם טעם דומיננטי שיטשטש את טעם הסלק?
תודה מראש!
הטעות שלי היתה שהכנסתי גם שני סלקים לתערובת,
והטעם שלהם השתלט כמעט כליל על הירקות העדינים האחרים (קולורבי, גזר, בטטה)
התקבלה פשטידה בטעם לא מאד אהוב על בני הבית (עלי, בעיקר )
יש לכן רעיון לרוטב טעים שאפשר להכין כדי להטביע בו את פרוסות הפשטידה,
משהו עם טעם דומיננטי שיטשטש את טעם הסלק?
תודה מראש!