מאפינס פרווה עסיסיים ללא מיקסר.
המידות בכוס חד פעמית לשתייה קרה.
2ביצים
1כוס סוכר
200 גרם סוכר
425 מ"ל ריץ' קצפת
1/4 כוס מים
1/2 כוס שמן
2כפיות תמצית וניל
קורט מלח
3כוסות קמח
2שקיות אבקת אפייה
300 גרם שוקולד צ'יפס
מערבבים היטב את הביצים, השמן, הריץ', המים והסוכר.
מוסיפים את תמצית הווניל, המלח והקמח ומערבבים. מוסיפים
את אבקת האפייה ואת השוקולד צ'יפס ומערבבים רק עד
שהשוקולד נטמע בתערובת.
בעזרת כף גלידה או 2 כפות, מעבירים מהתערובת לעטרות נייר
עד 3/4 מהגובה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של °180 כחצי שעה, עד
שהמאפינס שחומים למעלה ואפויים היטב מבפנים )אפשר
לנעוץ קיסם ולבדוק אם הוא יוצא יבש(.
לגיוון: אפשר להחליף את השוקולד צ'יפס באוכמניות ולפזר
מעט קינמון לפני האפייה.