אכן כן. במנוי חודשי ניתן לפרסם חינם בלוח העסקי בדיוק כמו מנוי שנתי.אם אני רוצה לפרסם מודעה בעסקי, עדיף לרכוש מנוי חודשי ב55 וכך גם אקבל מנוי לחודש וגם כמה מודעות בחינם?
צודק, המחיר באמת נמוך מידי. אבדוק מה ניתן לעשות בנידון
אכן כן. במנוי חודשי ניתן לפרסם חינם בלוח העסקי בדיוק כמו מנוי שנתי.אם אני רוצה לפרסם מודעה בעסקי, עדיף לרכוש מנוי חודשי ב55 וכך גם אקבל מנוי לחודש וגם כמה מודעות בחינם?
לשבוע מהיום.מישהו יודע עד מתי המבצע?
שאלה טובה!אם יעלה המחיר עוד שנה מי שקונה עכשיו יוכל לחדש במחיר מבצע?
אפשרי בהחלט. לא צריך חשבון בפייפאל, אבל התשלום כן מתבצע דרכם.יש אפשרות לשלם באשראי רגיל בלי פייפל?
בשמחהאני מנסה לרכוש בלי חשבון פייפאל והוא לא נותן לי,מה אפשר לעשות??
אפשר להתכבת איתך בפרטי לשאול אותך משהו?
כמובן.נסית דרך הכפתור שהצעתי?
צפה בקובץ המצורף 1507488
ייתכן וניסית עם דיירקט או דביט?כמובן.
ניסיתי עם 2 כרטיסים שונים, שניהם לא אמורים לעשות בעיות,
קיבלתי את הכתובית הזו
צפה בקובץ המצורף 1507495
לא.ייתכן וניסית עם דיירקט או דביט?
גם במנוי חודשי אי אפשר עם דיירקט?ייתכן וניסית עם דיירקט או דביט?
היות וזו רכישה עם חיוב מתמשך, לא מתאפשר עם כרטיסים אלו של חיוב מיידי.
מוזר. לא אמורה להיות בעיה.לא.
ויזה ואמריקן אקספרס.
אכן.גם במנוי חודשי אי אפשר עם דיירקט?
בעבר היה ניתן רק קישור אחד. ועד שתי שורות.למה הקישורים בחתימה מוגבלים לשתיים בלבד?
איזה מסלול יתאים לי אם אני רוצה לפרסם מודעה חד פעמית?עם עליית מחירי המנוי באתר, אנו נותנים הזדמנות חד פעמית לרכוש מנוי במחיר מוזל במיוחד, 30% הנחה!
עם מנוי פרימיום תוכלו להשיג המון לקוחות!
ועכשיו, במבצע לשבוע בלבד, החל מליל שישי הקרוב, 23/11/2023 בשעה 20:00 תוכלו להתחדש במנוי בהנחה משמעותית, שלא תחזור!
- לפרסם בחינם בלוח העסקי שבלוח המודעות (מודעה אחת כזו בלבד עולה 60₪)
- להוסיף חתימה עסקית שתופיע תחת כל הודעה שלכם באתר, כן גם כשתכתבו על מתכונים או עדכוני חדשות, הלקוחות יראו אותך!
- לפנות למפרסמים בלוח דרושים ונדל"ן.
- להתכתב בהודעות פרטיות עם לקוחות וקולגות כאן באתר.
- למתג את הפרופיל שלך, עם הגדרות מתקדמות, לוגו ותיאור משתמש. פרופיל צף ועוד.
- תיקי עבודות מקודמים בגוגל שמביאים לקוחות.
- ועוד המון פיצ'רים ואפשרויות לקידום ונוחות השימוש באתר.
צפה בקובץ המצורף 1508657
בנוסף, לבקשת רבים אנו מחזירים שוב את המנוי החודשי, בעלות של 79 ₪ לחודש, וכמובן עכשיו בהנחה מטורפת של 30%, שממשיכה הלאה בכל חודש! המנוי החודשי מאפשר לכם את כל הפונקציות של המנוי השנתי, רק עם אפשרות לבטל בכל חודש, מבלי התחייבות לשנה מראש.
חשוב לציין, כל הרכישות הם דרך חשבון פייפאל, בצורה מאובטחת לחלוטין, ומתחדשות אוטומטי בסיום התקופה עד לביטול ההתחדשות בחשבון הפייפאל שלכם.
יש לכם שאלות?!
מוזמנים לשאול אותן כאן באשכול!
רוצים לשאול בפרטי?! כנסו לפה >>>
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: