חגים תוספת יפה וקלה במיוחד לחג

(אביגיל)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
אשמח למתכון, אם אפשר, נראה טוב!
 

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
אפשר מתכון בבקשהמתי מוסיפים את קרם הקוקוס?
בס''ד

שלום ומועדים לשמחה,

את קרם הקוקוס מומלץ להוסיף לתפוחי האדמה כשהם חמים רגע לפני שהופכים לפירה (החום שלהם עוזר להמסה של הקרם לתוך התערובת). באותה נקודה, כדאי להוסיף את התיבול, ולאחר מכן לשלב את את תערובת הפטריות והבצל.
(להשגת מרקם חלק במיוחד- אפשר להעביר את הפירה הקרמי במסננת או לטחון בבלנדר מוט, ולאחר מכן לשלב את הפטריות והבצל).

בהצלחה !!
 

מירי קרפט

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בס''ד

שלום ומועדים לשמחה,

את קרם הקוקוס מומלץ להוסיף לתפוחי האדמה כשהם חמים רגע לפני שהופכים לפירה (החום שלהם עוזר להמסה של הקרם לתוך התערובת). באותה נקודה, כדאי להוסיף את התיבול, ולאחר מכן לשלב את את תערובת הפטריות והבצל.
(להשגת מרקם חלק במיוחד- אפשר להעביר את הפירה הקרמי במסננת או לטחון בבלנדר מוט, ולאחר מכן לשלב את הפטריות והבצל).

בהצלחה !!
לטחון בבלנדר עושה את זה מאד נוזלי ומרקם שונה לגמרי, שימו לב.
מי שאוהב פירה יותר מוצקי שלא יטחן.
 

תנו חיוך (-:

משתמש פעיל
בס''ד

שלום שוב,

בהמשך לנקודה שהועלתה ע''י @ספרית סתם :
לטחון בבלנדר עושה את זה מאד נוזלי ומרקם שונה לגמרי, שימו לב.
מי שאוהב פירה יותר מוצקי שלא יטחן.
זה נכון, אם כי חשוב מאוד לוודא לפני הכנת הפירה ש:
א) תפוחי האדמה המבושלים יבשים ככל האפשר מנוזל הבישול (נכון גם בפירה רגיל)
ב) מוסיפים קרם במידה ולא המון- אחרת יצא מרקם רך מאוד..
לחלופין, אפשר לשלב מעט שמן קוקוס כתחליף לחמאה/קרם קוקוס - נתון לבחירת מי שמבשל..

בהצלחה !!
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
@קוצ'קה

יש מתכון טעים ומרשים וממש קל
שעועית ירוקה ברוטב אדום עם פטריות בצל ופלפים
או שעועית עם שקדים מולבנים גפרורים ושומשום עם תיבול טוב

פשטידת אורז עם ירקות בתנור (ב 5 דק')

פשטידת סלרי- מאד קלה מרשימה וטעימה (וגם מקורית...)

אם תרצי מתכונים מדויקים, מחר בשמחה.
 

שופרא

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
@קוצ'קה

יש מתכון טעים ומרשים וממש קל
שעועית ירוקה ברוטב אדום עם פטריות בצל ופלפים
או שעועית עם שקדים מולבנים גפרורים ושומשום עם תיבול טוב

פשטידת אורז עם ירקות בתנור (ב 5 דק')

פשטידת סלרי- מאד קלה מרשימה וטעימה (וגם מקורית...)

אם תרצי מתכונים מדויקים, מחר בשמחה.
אני אשמח
 

מבורכת

משתמש סופר מקצוען
הפקות ואירועים
אפשר מתכון?
@שופרא

בקערה לערבב כוס אורז עם 2 כוסות מים רותחים ומלח

בקערה נפרדת לערבב:
גזר מגורד ,בצל מטוגן, אפונה, תירס ,קישוא מגורד, פטריות, פלפל אדום קוביות ועוד כיד הדמיון והטעם...
ולתבל היטב במלח, פלפל וכד'

(אישית אני לא אוהבת כך-
אבל יש כאלה שלוקחים ירקות משימורים או קפואים, מסננים ומערבבים יחד וזה מוכן ב 2 דק')

לשפוך על תבנית משומנת את האורז עם המים
מעל לשפוך את הירקות ולהכניס לתנור לשעה.

כשמוכן - להפוך את התנית על צלחת/משטח ולחתוך לפרוסות.
האורז הלבן למטה והירקות מעל.

ניתן להוסיף לאורז כרכום שנותן צבע יפה...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  23  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה