לדעתי מאד קשה להשיג בחנויות הרגילות שמן זית טעים
ולכן כולם בטוחים ששמן זית בבישול הוא לא טעים.
גם בעלי היה בטוח כך וממש נחרד מהרעיון שבישלתי עם שמן זית
עד שראה שכשמשתמשים בשמן איכותי באמת- הכל יוצא טעים ובלי שום טעם לוואי.
אז במה אני משתמשת?
שמן זית אסי- בלנד קלאסי (אחותי ניסתה טעמים אחרים שלהם אחרים ולא היה מוצלח.)
שמן זית כרמי גולן- ארבקינה
זהו, חוץ מאלו אני לא יכולה לסבול שום שמן זית. במיוחד לא בסלט חי- שם הוא הכי מורגש.
עריכה- במקרה שתחפשו באתר של אסי, שימו לב לבחור בלשונית של שמן בהשגחת הבד"ץ.
צפה בקובץ המצורף 1660383