אין על אקסל
משתמש פעיל
זה הנוסחה שחיפשתיכמדומני address וכדו'
=INDIRECT
זה הנוסחה שחיפשתיכמדומני address וכדו'
האם אפשר לעשות באקסל סיכום משבצות צבועות.
כמו שניתן לראות בקובץ המצורף, אני רוצה שיתן סיכום של המשבצות הצבועות בטור.
כמובן שאני לא יכול לחשוף ברבים פרטים של העובדים שלי...ניתן לפתור לכאורה
נוכל לעזור אם תעלה דוגמא
כאןבמקום לשבת ולסנן מתוך הטבלה לכל עובד את העבודות שלו, אני מחפש נוסחה שתשלוף לטבלה נפרדת את רשימת העבודות לפי שם העובד.
אמורה להיות אפשרות כזו אבל זה דורש בהחלט ידע בשפת html, האמת שהרעיון שהצעת הוא גאוני בהחלט וכיוון חשיבה מעניין רק לא נראה לי ניתן ליישום כ"כ כי למשל לפתוח את המייל בצורה שיקליד את הנושא וההודעה אתה צריך להכניס לו ממש את כל הנתונים ב body וב subject כך שאינני יודע להגיד לך נוסחא פשוטה איך לעשות את זה אבל אם יש לך הבנה ב html אתה יכול לחפור בקוד של האתר שאתה צריך ואולי תצליח, בכ"מ נשמח שתשתף את המסקנות שלך במידה ותהיינה כאלו,שלום רב לכל המתמחים באקסל!
אשמח לדעת אם בפונקציה HYPERLINK הפותחת קבצים ודפי אינטרנט, האם אפשר להגדיר בפונקציה שימלא ערך בתיבת טקסט הנמצא בדף האיטרנט.
אני לא רוצה אף פעם לחלוק על @xl3391קודם כל תודה רבה על התגובות והעזרה.
כמובן שאני לא יכול לחשוף ברבים פרטים של העובדים שלי...
אנסה לתאר את זה. זה משהו מאוד פשוט.
יש לי טבלת אקסל ב-A רשום שם העובד, ב-B רשום את העבודה שביצע העובד, ב-D רשום את התעריף וכו' וכו'.
מגיע סוף החודש ואני צריך לשלם לכל עובד. יחד עם התשלום אני מצרף לעובד את החישוב לתשלום.
במקום לשבת ולסנן מתוך הטבלה לכל עובד את העבודות שלו, אני מחפש נוסחה שתשלוף לטבלה נפרדת את רשימת העבודות לפי שם העובד.
אכן כך הפונקציה filter אינה נתמכת ע''י מייקוסופטאני לא רוצה אף פעם לחלוק על @xl3391
אבל לדעתי FILTER בגוגל שיטס זה מה שאתה צריך.
לפי מה שאמר לי @אין על אקסל אין את זה באקסל של מייקרוסופט
תעלה דוגמאשלום יש לי קבצי אקסל עם התחשבנויות של לקוחות בכל קובץ יש מס' גיליונות לפי ערים
הייתי רוצה ליצור קובץ שירכז לי רק את הלקוחות שנשארו חייבים
1) חשוב לי שהכול ירוכז לגיליון אחד שיכלול את פרטי הלקוח מהשורה שלו ואת החוב
2) חשוב לי שאם אני מעדכן תשלום בקובץ ההתחשבנות, שהדבר יתעדכן גם בקובץ החובות. (כמובן שאם הוא לא חייב כלום ששמו ימחק מקובץ החובות)
אני מעדיף אפשרות לעשות את זה עם נוסחאות
זה מאוד פשוטשלום יש לי קבצי אקסל עם התחשבנויות של לקוחות בכל קובץ יש מס' גיליונות לפי ערים
הייתי רוצה ליצור קובץ שירכז לי רק את הלקוחות שנשארו חייבים
1) חשוב לי שהכול ירוכז לגיליון אחד שיכלול את פרטי הלקוח מהשורה שלו ואת החוב
2) חשוב לי שאם אני מעדכן תשלום בקובץ ההתחשבנות, שהדבר יתעדכן גם בקובץ החובות. (כמובן שאם הוא לא חייב כלום ששמו ימחק מקובץ החובות)
אני מעדיף אפשרות לעשות את זה עם נוסחאות
=TODAY()+3יש אפשרות שאקסל יתן לי את התאריך ביום ששי הקרוב (למשל)?
ושים לב שהנוסחה הזו היא תשתנה=TODAY()+3
פירוט! מביא את הנוסחה של התאריך הנוכחי + 3 ימים
אפשר לעשות ctrl+ף ולקבל את התאריך של היום כערךאם אתה רוצה שלא ישתנה אתה צריך לעשות כך
לכל תאריך יש מס' סידורי באקסל
תעשה בתאריך תצוגת טקסט ולא תאריך ותקבל את המס' הסידורי של היום תוסיף למס' עוד כמה ימים שאתה רוצה וכך לא ישתנה
שמתי דוגמאזה מאוד פשוט
אתה פותח גיליון נוסף וכותב למעלה את הנוסחה FILTER בפרמטר הראשון את כותב את כל הטווח שאתה רוצה שיהיה כתוב על מי שיש לו חוב בפרמטר השני אתה כותב את העמודה שמצוין שמה החובות
שים לב יש את הפונקציה הזאת רק בגוגל שיטס
הנה קישור לדוגמא
תוציא את הקוד של התאריך ותעשה בA2זהו, שאני מחפש נוסחה שתמיד תתן לי את יום ששי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: