בחיפוש שעשיתי בגוגל לא ראיתי משהו מיקצועי שהוא חינמי.יש גם חינמי?
תוכל לבדוק בעצמך ולהתרשם..
שיהיה בהצלחה
בחיפוש שעשיתי בגוגל לא ראיתי משהו מיקצועי שהוא חינמי.יש גם חינמי?
מקפיץ.האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?
אתה פותח בענן או על שולחן העבודה, איפה זה נתקע?האם יש למישהו פתרון לקבצי אקסל עם מאקרו שיושבים ב-OnDraive כאשר אני פותח אותם אני מקבל את ההודעה על חסימה של פקודות מאקרו, האמת שנראה לי שזה איזה שילוב עם אופיס 365, אני מבין שצריך לפתוח את הנתיב של ה-OnDraive בקבצים מהימנים באפשרויות אינטרנט אבל כנראה שאני לא כותב נכון את שם הכונן?
בשלחן עבודהאתה פותח בענן או על שולחן העבודה, איפה זה נתקע?
תנסה את מה שכתבתי כאן בלינקבשלחן עבודה
אפשרי בנוסחת IMPORTRANGEשלום וברכה
רציתי לדעת האם יש אפשרות בשיטס לשאוב מידע מקובץ שיטס אחר
או רק מגיליון אחר
יש"כ
אגב, מניסיון גם באותו גיליון מומלץ להשתמש בנוסחה הנ"ל.אפשרי בנוסחת IMPORTRANGE
למה אתה חושב ככה ?אגב, מניסיון גם באותו גיליון מומלץ להשתמש בנוסחה הנ"ל.
יפה אמרת!למה אתה חושב ככה ?
זה נוסחא בעייתית יחסית
כי לדוגמא כשאני עושה index על עמודה מסויימת,
כשאני מזיז את עמודת המקור, הוא מזיז אוטומטי בנוסחא את העמודה הרלוונטית
וב- IMPORTRANGE הוא מקובע
את זה אני מכיר, אבל זה עובד לי (אין את האפשרות לסמן את זה ) על קבצים שיושבים ב-OnDrive, מצרף צילום מסך.תנסה את מה שכתבתי כאן בלינק
הודעה בנושא 'אקסל - פקודת מאקרו חסומה עזרה דחופה!!' https://www.prog.co.il/threads/אקסל-פקודת-מאקרו-חסומה-עזרה-דחופה.940721/post-13165461
כאן יש הסבר מפורטשלום,
לגבי טופס הזמנה באקסל,
שמקלידים את מס' הדגם ואז זה נותן את התיאור והמחיר
עכשיו אם אני רוצה שתהיה אפשרות שלמשל כותבים '87' בטור של הדגם ואז זה נותן רשימה נפתחת בטור השני של87 יהיה כמה אפשרויות וכל אחת מחיר אחר,
הצלחתי להגדיר רשימה נפתחת רק לא הצלחתי להגדיר שזה יהיה תלוי בטור הראשון, שאם מקלידים 87 זה יתן רשימה נפתחת אחת ואם מקלידים למשל 100 יתן רשימה אחרת וכו' בגלל שעושים את זה ע"י שנותנים שם לרשימה הראשונה, וא"א לתת שם שהוא מספר ניסיתי גם ע"י XLOOKUP שיתן כמה שורות אבל זה לא עבד לי
אשמח לעזרה!!!
השאלה כאן מאוד מעניינתכאן שלום,
לגבי טופס הזמנה באקסל,
שמקלידים את מס' הדגם ואז זה נותן את התיאור והמחיר
עכשיו אם אני רוצה שתהיה אפשרות שלמשל כותבים '87' בטור של הדגם ואז זה נותן רשימה נפתחת בטור השני של87 יהיה כמה אפשרויות וכל אחת מחיר אחר,
הצלחתי להגדיר רשימה נפתחת רק לא הצלחתי להגדיר שזה יהיה תלוי בטור הראשון, שאם מקלידים 87 זה יתן רשימה נפתחת אחת ואם מקלידים למשל 100 יתן רשימה אחרת וכו' בגלל שעושים את זה ע"י שנותנים שם לרשימה הראשונה, וא"א לתת שם שהוא מספר ניסיתי גם ע"י XLOOKUP שיתן כמה שורות אבל זה לא עבד לי
אשמח לעזרה!!!
ישר כח לך ידידיכאן יש הסבר מפורט
רשימה נפתחת התלויה בבחירה ברשימה נפתחת אחרת
רשימה נפתחת התלויה בבחירה ברשימה נפתחת אחרתקישור לבלוג:https://uniquetech.co.il/%d7%a8%d7%a9%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%a4%d7%aa%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%90%d7...www.youtube.com
בשיטס יש גם דרך לבצע את הנ"ל ?ישר כח לך ידידי
המדריך כאן בהחלט מצוין (הגיליון ששלחתי מבוסס על הטכניקה הזו .ואזכיר שקיימת עוד שיטה בנושא זה)
אך שים לב לבעייה המרכזית פה בשאלה שלא ניתן ליתן שם כמספר לטווח.פה בדיוק הבעיה מתחילה!
בפיתרון שערכתי לעיל ניתן מענה לכך על ידי "עקיפת" הבעיה...
כן.בהחלטבשיטס יש גם דרך לבצע את הנ"ל ?
1. count כמה משבצות יש לךשלום וברכה
יש לי טבלה בשיטס
חלק מהריבועים יש בהם תיבת סימון
אני מעוניין בתרשים שיתן לי כמה תיבות מלאים בV מתוך הכל באחוזים איך עושים את זה
במידה וקיימים תאים ריקים או ערך שאינו מספרי אז count לא אפקטיבית.ולכן הנכון הוא להשתמש בפונקציית rows1. count כמה משבצות יש לך
התכוונת למספר 2 אני מניח...3. התוצאה במספר 1 לחלק לתוצאה במספר 3
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: