דיון עלים ירוקים בהקפאה

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
למה שירקב?
אני מנקה, שוטפת וכו', מניחה לייבוש כמה שעות, סוחטת, קוצצת קטן ומקפיאה בשקיות קטנות בלי אוויר.
 

אופססס ;)

משתמש מקצוען
אני גם מקפיאה במנות קטנות אבל משתמשת רק לדברים שעוברים בישול אח"כ.
(לא ניסיתי, אבל בעיני, פטרוזיליה שעברה הקפאה לא תהיה טעימה בסלט)
 

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני גם מקפיאה במנות קטנות אבל משתמשת רק לדברים שעוברים בישול אח"כ.
בהחלט טוב רק לבישול.
אני מקפיאה הרבה עלים בשקיות אוכל, כמות קטנה בכל שקית.
אפשר לקצוץ את זה כשזה עדיין קפוא (למשל סלרי, ממש כיף לקצוץ כשהוא מוקפא)
ונותן טעם נהדר

מאוד נוח למי שלא צריך שקית שלמה בבת אחת
 

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
סלרי וחסה, אפשר להקפיא שלם עם האריזה?
לא נראה לי.
עם החסה לא יהיה מה לעשות.
הסלרי יהיה מצוין לבישול, אבל בדיוק בגלל זה, כדאי לשטוף על פי ההוראות, ולהקפיא אותו כשהוא כבר מוכן לבישול, ולא עם כל הלכלוך והחול שבאריזה המקורית.
 

saralulu

משתמש מקצוען
אני בעבר הקפאתי פטרוזיליה שטופה בלי ליבש והוספתי לתערובת של קציצות בשריות, זה היה טוב ככה כי פשוט דפקתי עם פטיש שניצלים וככה זה יצא קצוץ דק
היום יש לי מתכון אחר בלי פטרוזיליה
זה גם מצוין לטחינה (סלט)
וכמובן שאין כמו טרי!
במרק עוף או ירקות זה נראה מרוט ולא יפה ורענן...
אבל במרק שטוחנים זה מצוין
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  32  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה