המטבח של סימא
משתמש מקצוען
האבוקדו עכשיו בשיאו והוא בריא וטעים
זה סלט טיפונת אחרת מהמקובל, תנסו רק כמות קטנה, אהבתם לכו על זה..
קל ופשוט
על כל 1 אבוקדו בשל
אננס צריך 1/3 מכמות האבוקדו (אפשר טרי מיבוא זה ממש זול עכשיו ואפשר גם מקופסאת שימורים אבל ללא הנוזל)
אצל אדום קצוץ גם שליש ממשקל האבוקדו
חותכים הכל לקוביות לא מאוד גדולות ולא מאוד קטנות
אם אוהבים חריף מוסיפים חתיכה קטנה פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מתבלים במלח, מיץ לימון טרי, ומעט פלפל שחור
מערבבים הכל כחצי שעה לפני ההגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.
איך מגישים?
לוקחים טורטיות, קורץ עיגולים, תבנית שקעים
אם רוצים לקבל "צלחות טורטיה" ממש גדולות אפשר לעשות את זה בתלוחיות חסינות חום.
עושים עיגולים עם הקורץ בטורטייה (צריך לחשב את המידה שלא יהיה בלאי למרות שאת הבלאי גם אפשר לאפות ולנשנש)
דוחסים את העיגולךים לתבנית שקעים ואופים לא הרבה זמן רק עד שמשחים, מוציאים מהתבנית רק אחרי שהתקרר ושומר על צורתו.
מתאים להגיש בצלחות טורטייה כל דבר שאינו נוזלי.
זה סלט טיפונת אחרת מהמקובל, תנסו רק כמות קטנה, אהבתם לכו על זה..
קל ופשוט
על כל 1 אבוקדו בשל
אננס צריך 1/3 מכמות האבוקדו (אפשר טרי מיבוא זה ממש זול עכשיו ואפשר גם מקופסאת שימורים אבל ללא הנוזל)
אצל אדום קצוץ גם שליש ממשקל האבוקדו
חותכים הכל לקוביות לא מאוד גדולות ולא מאוד קטנות
אם אוהבים חריף מוסיפים חתיכה קטנה פלפל ירוק חריף קצוץ דק
מתבלים במלח, מיץ לימון טרי, ומעט פלפל שחור
מערבבים הכל כחצי שעה לפני ההגשה ומגישים בטמפרטורת החדר.
איך מגישים?
לוקחים טורטיות, קורץ עיגולים, תבנית שקעים
אם רוצים לקבל "צלחות טורטיה" ממש גדולות אפשר לעשות את זה בתלוחיות חסינות חום.
עושים עיגולים עם הקורץ בטורטייה (צריך לחשב את המידה שלא יהיה בלאי למרות שאת הבלאי גם אפשר לאפות ולנשנש)
דוחסים את העיגולךים לתבנית שקעים ואופים לא הרבה זמן רק עד שמשחים, מוציאים מהתבנית רק אחרי שהתקרר ושומר על צורתו.
מתאים להגיש בצלחות טורטייה כל דבר שאינו נוזלי.