קינוחים קרפ צרפתי---ביקשתן- קיבלתן! אה....במיניקיטצ'ן-

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
IMG_8624_1024x682.jpg


בקשתן עוד מתכונים למיניקיטצ'ן, אז אתגרתי את עצמי.

הפעם-
קרפ צרפתי

יצא כמו בחנות.
בטעם.
במרקם.
מושלם.

[לא טעמתי, אבל יש מי שטעם]


מתכון כייפי שקל לזכור
הכלל הוא 5X2

2 כוסות קמח [שמתי מלא 80& כי זה מה שהיה לי פתוח..]
2 כוסות חלב סויה בטעם וניל או חלב רגיל
2 כפות שמן
2 כפות סוכר [אם שמים חלב רגיל מוסיפים עוד כף סוכר]
2 ביצים.


טורפים היטב בקערה לבלילה אחידה ומעט סמיכה [יותר מבלינצ'ס], ללא גושי קמח.

מחברים את המכשיר לחשמל מדליקים על חום נמוך [בין הנמוך ביותר לחצי].
ממתינים דקה.
יוצקים מצקת מלאה, וקצת יותר לפלטה התחתונה ובעזרת מרית מורחים בעדינות על פני כל הפלטה התחתונה. עובדים מהר כל הניתן עד שכל הפלטה התחתונה מכוסה בלילה וזה נראה כך:
IMG_8619_1024x682.jpg


סוגרים את המכשיר ומגבירים את החום לגבוה, כמעט הכי גבוה.
ממתינים דקה ופותחים את המכשיר. אם יש בועות אויר גדולות בקרפ כמו כאן:
IMG_8620_1024x682.jpg

מתחילים להפריד בעדינות בעזרת תרווד את שולי הקרפ סביב קוטר המכשיר. ולאחר מכן בעזרת התרווד הופכים את הקרפ לצידו השני. סוגרים את המכשיר וממתינים עוד כחצי דקה.
מוציאים מהמכשיר.

כך מכינים את כל הקרפים.
יצאו לי שלושה מהכמות של המתכון.
IMG_8622_1024x682.jpg

חשוב-
לפני שמתחילים קרפ חדש, מורידים חזרה את החום לנמוך וממתינים חצי דקה כשהמכשיר פתוח כדי שדרגת החום בפלטה תרד. זאת כדי לאפשר מריחה טובה של הבלילה על פני כל הפלטה לפני שהיא כבר מתייבשת על הפלטה.

מורחים בממרחים אהובים ומוסיפים תוספות.
מגישים.
IMG_8623_682x1024.jpg


הערה: אפשר להכין במחבת גדולה, יצוקה, שטחוה
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
אפשר לעשות מקדמה של מיני קיטצ'ן?
אני גם מאוד אוהבת להשתמש בו, בעיקר לדגים, שנצלים משום מה יוצאים לי גומי
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
וואו וואו וואו.
את אישה לא חוקית!
את לא טעמת, אבל מי יאכל כאן את כל הניסויים של אמא?
החבר'ה לא בענין של ופל בלגי ואני מאדדד בענין ככה שזאת בעיה.
חסרים מאד מתכונים למיני קיטשן, תזכי למצוות!
ו... ננסה בס"ד הערב או מחר, נשוב ונעדכן:)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
וואו וואו וואו.
את אישה לא חוקית!
את לא טעמת, אבל מי יאכל כאן את כל הניסויים של אמא?
החבר'ה לא בענין של ופל בלגי ואני מאדדד בענין ככה שזאת בעיה.
חסרים מאד מתכונים למיני קיטשן, תזכי למצוות!
ו... ננסה בס"ד הערב או מחר, נשוב ונעדכן:)
זה לא וופל בלגי. זה קרפ צרפתי :)
 

בובה בובה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
@ה. בקר
אני אשמח שתעשי ניסוי על הכנת פיצה במיני קיטשן... ותקראי לי כשיהיו תוצאות.
תודה!
המכשיר שלי בשרי ואני שומרת כשרות :)

אבל- של אחותי חלבי והיא מכינה בו פיצה כל הזמן
למעשה זה אחד הייעודים העיקריים של המכשיר הוא אפילו נקרא פיצה מייקר
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
@ה. בקר
אני אשמח שתעשי ניסוי על הכנת פיצה במיני קיטשן... ותקראי לי כשיהיו תוצאות.
תודה!
אני מכינה כבר שנים פיצה במיני קיטשן.
המתכון-
בצק של החלות של העני.
לוקחת כדור גדול, שוטחת. שמה במכשיר לכמה דקות. בודקת מידי פעם עד שאפוי.
מוציאה. מורחת תוספות לפי מה שאוהבים , ומחזירה לעוד כמה דקות.
 

Take it Easy

משתמש פעיל
צילום מקצועי
המכשיר שלי בשרי ואני שומרת כשרות :)

אבל- של אחותי חלבי והיא מכינה בו פיצה כל הזמן
למעשה זה אחד הייעודים העיקריים של המכשיר הוא אפילו נקרא פיצה מייקר
אני עשיתי אותו חלבי במטרה להכין פיצות כיעודו המקורי, אבל הביאו לי מתכון שיצא קשה כאבן.
מאז מכינה בו רק שקשוקה שיוצאת מעולה.
יש בצק שהוא מיוחד לפיצה?
אני מכינה כבר שנים פיצה במיני קיטשן.
המתכון-
בצק של החלות של העני.
לוקחת כדור גדול, שוטחת. שמה במכשיר לכמה דקות. בודקת מידי פעם עד שאפוי.
מוציאה. מורחת תוספות לפי מה שאוהבים , ומחזירה לעוד כמה דקות.
את האחות? 😉
בכ"א את התוספות את מורחת רק כשהבצק כבר אפוי? (תוספות הכוונה לרוטב ולתוספות?)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני עשיתי אותו חלבי במטרה להכין פיצות כיעודו המקורי, אבל הביאו לי מתכון שיצא קשה כאבן.
מאז מכינה בו רק שקשוקה שיוצאת מעולה.
יש בצק שהוא מיוחד לפיצה?

את האחות? 😉
בכ"א את התוספות את מורחת רק כשהבצק כבר אפוי? (תוספות הכוונה לרוטב ולתוספות?)
חח לא היא לא האחות
 

יופלה אפרסק

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
בכ"א את התוספות את מורחת רק כשהבצק כבר אפוי? (תוספות הכוונה לרוטב ולתוספות?)
הכנתי פעם פיצה (בשרי עם עוף טחון) ויצא ממש רטוב באמצע ולא אפוי מספיק. יכול להיות שזה מה שצריך לעשות - דבר ראשון שהבצק יהיה אפוי ורק אז לשים תוספת (גבינה או עוף) ולסיים את האפיה
 

לב ענק

משתמש צעיר
אני עשיתי אותו חלבי במטרה להכין פיצות כיעודו המקורי, אבל הביאו לי מתכון שיצא קשה כאבן.
מאז מכינה בו רק שקשוקה שיוצאת מעולה.
יש בצק שהוא מיוחד לפיצה?
אני עשיתי אותו פרווה ובעיקר אני מכינה בו פיצה- מתכון מעולה של בצק פרווה עם רוטב טעים מעל ותוספות ולאחר האפיה אני מוציאה ומניחה גבינה צהובה ומחכה שימס ויוצא טעיםםםםםם
 

*טובית*

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
אני עשיתי אותו חלבי במטרה להכין פיצות כיעודו המקורי, אבל הביאו לי מתכון שיצא קשה כאבן.
מאז מכינה בו רק שקשוקה שיוצאת מעולה.
יש בצק שהוא מיוחד לפיצה?

את האחות? 😉
בכ"א את התוספות את מורחת רק כשהבצק כבר אפוי? (תוספות הכוונה לרוטב ולתוספות?)
אחות בלב...
בכולופן, כן, רק כשהבצק אפוי, אני שמה את הרוטב והתוספות, ומשגרת לדקה שתיים נוספות.
 

מרימבולה

משתמש פעיל
@ה. בקר תודה רבה!
אני מתענינת במילוי של הקרפים, מנסה ללא הצלחה להכין מילויים כמו בגלידריות.
יש לך אולי טיפים?
 

דרור יקרא

משתמש פעיל
@ה. בקר הכנתי השתמשתי בחלב שקדים וקמח כוסמין לבן וההיתי צריכה להוסיף עוד סוכר
יצא די מוצלח רק שקצת עבה צריכה ללמוד איך למרוח..
תודה רבה מחכה לעוד מתכונים שמתאימים למיני
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה