עוגת קפה-פקאן
סתם כי תפס אותי קריזה להכין עוד עוגה. וסתם כי רציתי לנסות במיניקיטשן.
קערה ומטרפה.
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
טורפים בקערה לתערובת אחידה.
מוסיפים 1 כוס שמן וטורפים עוד קצת לתערובת אחידה עם השמן.
מוסיפים:
3.5 כוסות קמח
1 כוס חלב סויה, או חלב לחלבי, או תחליף חלב אחר או מים [עדיפות אחרונה]
1 אבקת אפיה
1 כוס פקאן סיני גרוס
1 כף גדושה רבקת קפה נמס
טורפים היטב לבלילה אחידה.
משמנים קלות בעזרת נייר סופג את הפלטות של המיניקיטשן.
מחממים לחום 3-4
יוצקים את הבלילה לפלטה התחתונה. סוגרים את המכשיר וחוזרים אחרי 20 דקות.
כשאי לבדוק כבר אחרי 18 דקות.
העוגה וכנה כשהיא קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
אל תאפו יותר מדי.
למעלה מרחתי שוקולד מומס בשמן.
אם היה לי ריצ' הייתי שמה גנאש אבל הריצ' נגמר...
סתם כי תפס אותי קריזה להכין עוד עוגה. וסתם כי רציתי לנסות במיניקיטשן.
קערה ומטרפה.
4 ביצים
1.5 כוסות סוכר
טורפים בקערה לתערובת אחידה.
מוסיפים 1 כוס שמן וטורפים עוד קצת לתערובת אחידה עם השמן.
מוסיפים:
3.5 כוסות קמח
1 כוס חלב סויה, או חלב לחלבי, או תחליף חלב אחר או מים [עדיפות אחרונה]
1 אבקת אפיה
1 כוס פקאן סיני גרוס
1 כף גדושה רבקת קפה נמס
טורפים היטב לבלילה אחידה.
משמנים קלות בעזרת נייר סופג את הפלטות של המיניקיטשן.
מחממים לחום 3-4
יוצקים את הבלילה לפלטה התחתונה. סוגרים את המכשיר וחוזרים אחרי 20 דקות.
כשאי לבדוק כבר אחרי 18 דקות.
העוגה וכנה כשהיא קפיצית למגע וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
אל תאפו יותר מדי.
למעלה מרחתי שוקולד מומס בשמן.
אם היה לי ריצ' הייתי שמה גנאש אבל הריצ' נגמר...