קרדיט:
FoodFromStart - מצה פיצה
FoodFromStart - רוטב פיצה
מצה פיצה
רכיבים
בסיס הפיצה4 מצות
רוטב בסיס הפיצה
2 כפות גדושות רסק עגבנות
1 כף מים
1 כפית אורגנו
1 כפית תבלין פיצה
2\1 כפית מלח
2\1 כפית פלפל שחור
2\1 כפית סוכר
2\1 כפית פפריקה
2\1 כפית אבקת שום
תוספות לפיצה
גבינה צהובה
טבעות זיתים ירוקים או שחורים \ פטריות \ בצל \ תירס \ עגבנייה
אופן ההכנה
מחממים תנור על 180 מעלות על מצב אפייהמרטיבים את המצות מניחים על תבנית עם נייר אפייה
מערבבים את מרכיבי רוטב בסיס הפיצה
מורחים שכבה של הרוטב על המצה
מפזרים גבינה צהובה
מוסיפים תוספות אוהבים
אופים בתנור למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה
הולך טוב עם רוטב פיצה
בתאבון!!
רוטב פיצה
רכיבים
[כוס 200 מ"ל]5 כפות רסק עגבניות
3 כפות מיונז
2\1 כוס שמן
2\1 כוס מים
1 כף אורגנו
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1 כפית סוכר
3 שיני שום כתושות או כפית מלאה אבקת שום
1 כפית פלפל צ'ילי חריף מאוד (או כפית סחוג אדום או כפית פפריקה חריפה לפי דרגת החריפות שאוהבים)
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערה עד לתערובת אחידה ללא גושיםהערות:
הרוטב נשמר מצוין במקרר עד שבוע
אין להקפיא
בתאבון!!