האנושות כבר אחרי עשרות שנים של דיאטות כאלה. לחמניה כל 3 שעות, ארוחה כל 3 שעות, כל פעם בשמות אחרים. אפשר פשוט לבדוק כמה זה הצליח לכל מי שניסה.
בסופו של דבר אכילה רצופה מנוגדת לטבע האנושי. לגוף שלנו בריא לא לאכול. אחרי תקופה ששומרים על הפסקות אכילה משמעותיות חילוף החומרים משתקם. אם אוכלים נכון בזמן האכילה (מעט מאד פחמימות, אנחנו לא צריכים כל כך הרבה פחמימות שיש בתזונה, גם לא אם קוראים להן בורגול או פריכיות אורז, ובעיקר חלבונים ושומנים) לא רעבים בזמן ההפסקה. חשוב לשתות הרבה בזמן ההפסקה.
גם אני דברתי כמוכם עד לפני שנה+
ועשיתי דיאטה של 8/16 במשך תקופה (שלא הורידה כמעט כלום)
ואח"כ היתה לי סוכרת במשך 7 חודשים
והפחתתי פחמימות באופן משמעותי
ונאלצתי לתכנן את היום שלי לארוחות קטנות (בלי להיות רעבה לרגע)
ופעם ראשונה בחיים שירדתי ממש יפה.
לחמניה כל 3 שעות זה הבעיה בהתגלמותה
צריך ארוחות דלות פחמימות שבנויות על כל דבר חוץ מפחמימה
הפחמימה צריכה להיות ממש תוספת צדדית ולא עיקר הארוחה
זה עושה לגוף כל כך טוב וקל.
ארוחה יכולה להיות חופן שקדים וגביע יוגורט
ארוחה יכולה להיות סלט ירקות גדול עם קוביות גבינה מלוחה
לחם טחינה עם ממרחים
פיצה על מצע חציל
ממתק בוטנים עם ממתיק
ורק 3 ארוחות ביום עם פחמימות מלאות בכמות מדודה.
אבל אסור לזגזג!
או ארוחה אחת לעשות דלת פחמימות ועתירת שומנים, וארוחה אחת מלאה בפחמימות (כמו פריכיות וכדו')
כי זה המתכון לעלות פלאים.