אחרי ההצלחה הגדולה של העוגה הזו:
שכולם כאן בבית אהבו ואכלו. ויצאה רכה וטעימה ממש, החלטתי לנסות עוד עוגה.
למה? כי התלהבתי.
המכשיר נשאר ממש נקי אחרי האפיה. ניגוב קל ולארון..
הוכחה?
זו תמונה של המכשיר אחרי שהוצאתי ממנו את העוגה שהכנתי עכשיו, לפני נגיעה של ניקיון:
רגע, הבהרה חשובה----- אין כאן שום פרסום למכשיר. לפני שיתחילו כאן חשדות כמו באשכול הקמחים. ממש לא.
זה פשוט מכשיר שקבלתי מתנה לפני שנה וחצי בחנוכה.
אבל רק הפסח חנכתי אותו.
והשארתי למשך השנה
עכשיו אני לומדת אותו ואת נפלאותיו.
זו כל האמת.
לא מתנגדת למכשיר חינם...שיהיה לי גם חלבי, אבל אין ולא היה שום קשר ביני לבין החברה שמשווקת אותו.
זה פשוט התנסות ראשונית יחסית עם המכשיר
ולטובת אלו שיש להן מכשיר, אני משתפת.
יש?
תודה!
אחרי כל הדברת וההברה, נציג אותה, את העוגה, כי היא כל כך יפה ואלגנטית....וטעימה...
עוגה שחור לבן במיניקיטשן.
אפשר כמובן להכין בתבנית עגולה רגילה בתנור, רק שמשך האפיה יתארך....
כאן לקח לעוגה 15 דקות בדיוק בשביל להיות מוכנה.
+ 5 דקות הכנה.
סה"כ 20 דקות.
כלום זמן, אה?
מתכון, קערה ומטרפה:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 כוס מים או מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
2/3 כוס קקאו כהה
2-3 כפות מים
2 כפות סוכר
אבקת סוכר לזריה לאחר האפיה
הכנה:
טורפים היטב ביצים עם סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים שמן ושוב טורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים 4 כוסות קמח, 1 כוס מים, 1 אבקת אפיה. טורפים היטב תערובת אחידה ללא גושים.
מחלקים את הבלילה ל-2 קערות
לקערה אחת מוסיפים: 2/3 כוס קקאו כהה, 2-3 כפות מים, 2 כפות סוכר. מערבבים היטה עד שאין גושים והתערובת אחידה.
בעזרת ניר סופג מורחים מעט שמן על פלטות המיניקיטשן. מעט זה אומר שלא באמת רואים את השמן.
מחממים לחום בינוני גבוה. באמצע של בין האמצע לחום הגבוה ביותר.
לוקחים 2 מצקות.
יוצקים מצקת מהתערובת הבהירה למרכז הפלטה התחתונה.
יוצקים מצקת מהתערובת הכהה למרכז העיגול שנוצר מהתערובת הבהירה.
ממשיכים לצקת מצקות לסירוגין מהבלילה הבהירה והכהה, כל פעם למרכז העיגול הפנימי שנוצר מהיציקה הקודמת של הצבע הנגדי...הבלילות יצרו טבעות טבעות של צבעים במתכונת. טבעת כהה בתוך בהירה בתוך כהה בתוך בהירה וכו'. עד שהבלילות נגמרות.
עובדים מהר.
סוגרים את המכשיר וחוזרים לאחר 15 דקות.
מנתקים את המכשיר מהחשמל. מצננים מעט את העוגה.
מוציאים מהמכשיר בזהירות וזורים אבקת סוכר
פורסים ומגלים את היופי של העוגה:
מנגבים את המכשיר לניקוי. ונפרדים ממנו לשלום עד לפעם הבאה.
עוגות/עוגיות - אורחי פתע? אין כיבוד? יש מיניקיטשן? יש עוגה....20 דקות והיא מוכנה--
עוגת קפה-פקאן סתם כי תפס אותי קריזה להכין עוד עוגה. וסתם כי רציתי לנסות במיניקיטשן. קערה ומטרפה. 4 ביצים 1.5 כוסות סוכר טורפים בקערה לתערובת אחידה. מוסיפים 1 כוס שמן וטורפים עוד קצת לתערובת אחידה עם השמן. מוסיפים: 3.5 כוסות קמח 1 כוס חלב סויה, או חלב לחלבי, או תחליף חלב אחר או מים [עדיפות...
www.prog.co.il
שכולם כאן בבית אהבו ואכלו. ויצאה רכה וטעימה ממש, החלטתי לנסות עוד עוגה.
למה? כי התלהבתי.
המכשיר נשאר ממש נקי אחרי האפיה. ניגוב קל ולארון..
הוכחה?
זו תמונה של המכשיר אחרי שהוצאתי ממנו את העוגה שהכנתי עכשיו, לפני נגיעה של ניקיון:
רגע, הבהרה חשובה----- אין כאן שום פרסום למכשיר. לפני שיתחילו כאן חשדות כמו באשכול הקמחים. ממש לא.
זה פשוט מכשיר שקבלתי מתנה לפני שנה וחצי בחנוכה.
אבל רק הפסח חנכתי אותו.
והשארתי למשך השנה
עכשיו אני לומדת אותו ואת נפלאותיו.
זו כל האמת.
לא מתנגדת למכשיר חינם...שיהיה לי גם חלבי, אבל אין ולא היה שום קשר ביני לבין החברה שמשווקת אותו.
זה פשוט התנסות ראשונית יחסית עם המכשיר
ולטובת אלו שיש להן מכשיר, אני משתפת.
יש?
תודה!
אחרי כל הדברת וההברה, נציג אותה, את העוגה, כי היא כל כך יפה ואלגנטית....וטעימה...
עוגה שחור לבן במיניקיטשן.
אפשר כמובן להכין בתבנית עגולה רגילה בתנור, רק שמשך האפיה יתארך....
כאן לקח לעוגה 15 דקות בדיוק בשביל להיות מוכנה.
+ 5 דקות הכנה.
סה"כ 20 דקות.
כלום זמן, אה?
מתכון, קערה ומטרפה:
6 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
4 כוסות קמח
1 כוס מים או מיץ תפוזים
1 אבקת אפיה
2/3 כוס קקאו כהה
2-3 כפות מים
2 כפות סוכר
אבקת סוכר לזריה לאחר האפיה
הכנה:
טורפים היטב ביצים עם סוכר לתערובת אחידה. מוסיפים שמן ושוב טורפים לתערובת אחידה.
מוסיפים 4 כוסות קמח, 1 כוס מים, 1 אבקת אפיה. טורפים היטב תערובת אחידה ללא גושים.
מחלקים את הבלילה ל-2 קערות
לקערה אחת מוסיפים: 2/3 כוס קקאו כהה, 2-3 כפות מים, 2 כפות סוכר. מערבבים היטה עד שאין גושים והתערובת אחידה.
בעזרת ניר סופג מורחים מעט שמן על פלטות המיניקיטשן. מעט זה אומר שלא באמת רואים את השמן.
מחממים לחום בינוני גבוה. באמצע של בין האמצע לחום הגבוה ביותר.
לוקחים 2 מצקות.
יוצקים מצקת מהתערובת הבהירה למרכז הפלטה התחתונה.
יוצקים מצקת מהתערובת הכהה למרכז העיגול שנוצר מהתערובת הבהירה.
ממשיכים לצקת מצקות לסירוגין מהבלילה הבהירה והכהה, כל פעם למרכז העיגול הפנימי שנוצר מהיציקה הקודמת של הצבע הנגדי...הבלילות יצרו טבעות טבעות של צבעים במתכונת. טבעת כהה בתוך בהירה בתוך כהה בתוך בהירה וכו'. עד שהבלילות נגמרות.
עובדים מהר.
סוגרים את המכשיר וחוזרים לאחר 15 דקות.
מנתקים את המכשיר מהחשמל. מצננים מעט את העוגה.
מוציאים מהמכשיר בזהירות וזורים אבקת סוכר
פורסים ומגלים את היופי של העוגה:
מנגבים את המכשיר לניקוי. ונפרדים ממנו לשלום עד לפעם הבאה.