ממיסים במחבת רחבה 2 כוסות סוכר עם 1/3 כוס שמן עד להשחמה והמסה מלאה
מוסיפים שתיים וחצי כוסות שקדים טחונים (אפשר להמיר חלק לאגוזים טחונים)
מערבבים היטב.
שופכים את התערובת על נייר אפיה. מניחים מעל נייר אפיה נוסף. ובעזרת תבנית מתכת הפוכה או קופסת פלסטיק (או מערוך כמובן, למי שיש לפסח...) משטחים את התערובת על כל הנייר כמה שיותר דק.
בעזרת סכין דקה מסמנים ריבועים
אחרי מספר דקות כשה"סוכריות" מתקשות חותכים בידיים לחתיכות.
לתשומת לב:
הסוכריות מתקשות מהר מאד ולכן צריך לעבוד בזריזות.
אני מכינה מראש כל מה שצריך כדי לא להיתקע באמצע.
מומלץ להכין מראש כמות כפולה
אולי אצלם תמונות בפעם הבאה שאכין (רביעית לחג זה)
מוסיפים שתיים וחצי כוסות שקדים טחונים (אפשר להמיר חלק לאגוזים טחונים)
מערבבים היטב.
שופכים את התערובת על נייר אפיה. מניחים מעל נייר אפיה נוסף. ובעזרת תבנית מתכת הפוכה או קופסת פלסטיק (או מערוך כמובן, למי שיש לפסח...) משטחים את התערובת על כל הנייר כמה שיותר דק.
בעזרת סכין דקה מסמנים ריבועים
אחרי מספר דקות כשה"סוכריות" מתקשות חותכים בידיים לחתיכות.
לתשומת לב:
הסוכריות מתקשות מהר מאד ולכן צריך לעבוד בזריזות.
אני מכינה מראש כל מה שצריך כדי לא להיתקע באמצע.
מומלץ להכין מראש כמות כפולה
אולי אצלם תמונות בפעם הבאה שאכין (רביעית לחג זה)