מידע שימושי יש לך מתכון של סלמון עסיסי???

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
3 מתכונים נוספים..

סלמון בחרדל ומיונז
7 מנות

לשים בתבנית טבעות בצל ועליהן להניח את פרוסות הדגים

להכין רוטב
3/4 כוס חרדל
כוס מיונז
פלפל שחור
מלח
פפריקה (מעט)
5 שיני שום כתושות
מעט שמן
מעט מים

לשפוך על הפרוסות
ולתנור...


סלמון עם קטשופ

4 מנות

כפית קטשופ
כפית חרדל
כפית מיונז
כפית רוטב סויה
כפית סוכר חום

לאפות כרגיל...


סלמון בבורקס

חותכים את הסלמון לריבועים בגודל 4*4
בצק עלים חתוך לגודל 7*7
חרדל
מלח
פלפל
ביצה למריחה
שומשום


מניחים ריבוע סלמון במרכז בצק העלים
מורחים על הסלמון מעט חרדל, מלח ופלפל
סוגרים כמו בורקס (כשהפתח כלפי מטה וסגור בקצוות)
ומורחים ביצה ושומשום.

אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש על חום בינוני עד להזהבה..

מתאים מאוד כמנת פתיחה/ סעודה שלישית וכו׳..
 
נערך לאחרונה ב:

ורדרדה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תודה רבה.
את מגרדת כמות שמכסה את כל הדג או שנותן נימור/ניקוד?
ולגבי היין הלבן אפשר גם חצי יבש?
אני אישית אוהבת את הגזר אז אני שמה הרבה. לדעתי מספיק גזר אחד בינוני-גדול, בשביל תבנית.
הרעיון של היין שהוא יהיה מתוק, אם יש לך יין אדום מתוק זה גם מעולה!
 

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נזכרתי במתכון נוסף ממש מומלץ!!!

סלמון בסויה ובצל מטוגן / עיתון משפחה

6 מנות

6פרוסות סלמון
בצל גדול פרוס לרצועות
2 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
כף פפריקה
1/3 כוס רוטב סויה
מעט צילי גרוס

מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף

בתבנית מניחים את הפרוסות
מפזרים עליהם את הבצל המטוגן
וביניהם מוסיפים את פרוסות השום.

בקערה מערבבים פפריקה, סויה, והצילי הגרוס
ויוצקים על הדגים

אופים על 220 מעלות סגור לרבע שעה
ואח״כ פתוח עוד 3-4 דקות..
 

ציפס קידס

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הרעיון של היין שהוא יהיה מתוק, אם יש לך יין אדום מתוק זה גם מעולה!
כן אבל הוא נותן צבע לדעתי לא כל כך יפה וביין לבן אין את הבעיה הזו.
וחוץ מזה לדעתי בדגים יין לבן גם יותר מסתדר (הארומה והטעם).
 

ורדרדה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
כן אבל הוא נותן צבע לדעתי לא כל כך יפה וביין לבן אין את הבעיה הזו.
וחוץ מזה לדעתי בדגים יין לבן גם יותר מסתדר (הארומה והטעם).
כן, מסכימה איתך.
הצעתי יין אדום, כי קרה לי שנתקעתי בלי יין לבן, והשתמשתי באדום, ויצא מעולה!
אבל את צודקת, במקור היין צריך להיות לבן.
 

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מתכון עדין וטעים נורא

כוס שמן זית
כוס יין לבן
כוס מים
חצי חבילת כוסברה קצוצה
ראש שום קצוץ
פלפל חריף קצוץ
פלפל גרוס
מלח

להרתיח בסיר ולבשל 10 דק'
אחרי שמתקרר לשפוך על הדג ולאפות עד שמוכן.
( כוס חד פעמי)
 

חני פ.

משתמש פעיל
D I G I T A L
בלי רוטב.
שמה בפיירקס שמן זית וכמה שיני שום,
את הדג,
פיסטוקים לא קלויים קצוצים גס+פטרוזילה קצוצה. שמה בקערה עם שמן זית, מלח ושום קצוץ.
מהדקת את התערובת לדג.
לתנור.
טעם חלומי. הדג נשאר עסיסי.
ומרשים מאוד בהגשה.

הכנתי את המתכון ויצא משהו משהו!!!
כבר העברתי אותו הלאה... וגם היו מרוצים!
תודה רבה :)
 

אאי

משתמש פעיל
מחפשת מתכון לסלמון עסיסי עם ירקות כמו תפו"א, קישוא, גזר, עדיף בסיר, איזה תיבול מענין וטעים אפשר לשים?
כמו כן, איזה עוד ירקות מתאים להוסיף להנ"ל?
 

גודגוד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
סורי על ההקפצה.
אני צריכה מתכון לדג סלומון, משהו מתוק. עם מללאאא רוטב. תוססס טעים!
ו... גם, רעיון מה לעשות תוספת...
משהו קל. אבל לא אורז, פסטה וכו...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה