SOS מטבח

מירי456

משתמש מקצוען
@שירה בירה אני ממש מתפעלת איך את עונה בשמחה לכולן ותורמת מהידע העשיר שלך, תודה.

כיון שמירי ציינה שהעוגה מתוקה ביותר הרי שלדעתי ריצ' שגם ככה עתיר סוכר לא יישפר את העניין.
ולענ"ד קינוח אמור להיות מאוזן מבחינת טעמים ומרקמים לא פחות מעוגה.


אני רוצה היום להכין את קינוח

אולי יש לך רעיון אחר מה לעשות עם הפירורים המתוקים
אם אני יערבב אותם בתוך הריץ - סוג של גלידת עוגיות, יהיה טוב?
או אולי להוסיף פרי כלשהו לריץ?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אני רוצה היום להכין את קינוח

אולי יש לך רעיון אחר מה לעשות עם הפירורים המתוקים
אם אני יערבב אותם בתוך הריץ - סוג של גלידת עוגיות, יהיה טוב?
או אולי להוסיף פרי כלשהו לריץ?
שוב, אני בעד הרעיון החכם שהציעו לך פה -להכין שמנת פירורים.
כי כל רעיון אחר רק יגביר מתיקות.
אולי לאחרות יהיה רעיון טוב יותר.
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
@מירי456 אולי תוסיפי אוכמניות קפואות או פירות יער? יש להם את החמיצות שלדעתי תאזן את המתיקות.
ואז תעשי בכוסיות- פרורי עוגה, גלידה עם חתיכות פירות ופירורי עוגה למעלה.
נשמע טוב...
 

מירי456

משתמש מקצוען
@מירי456 אולי תוסיפי אוכמניות קפואות או פירות יער? יש להם את החמיצות שלדעתי תאזן את המתיקות.
ואז תעשי בכוסיות- פרורי עוגה, גלידה עם חתיכות פירות ופירורי עוגה למעלה.
נשמע טוב...

בהחלט נשמע טוב
אני הולכת על זה, כי בכ"א אני רוצה פרווה

תודה לכולכן!
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
איפה שמים את הנוגט? חלק מהתערובת או כמו הפתעה בפנים?
ממלאים בלילה עד לגובה שליש או חצי מהכלי
מניחים כפית קרם נוגט.
ואז מכסים שוב בבלילה עד לגובה 3/4 מהכלי.
 
נערך לאחרונה ב:

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
מצטערת שראיתי רק עכשיו.
אם יש בבלילה אבקת אפיה כדאי לאפות מיד כי ברגע שהיא סופחת נוזלים היא מתחילה לפעול כבר מחוץ לתנור.
אז זה אומר שאם יש לי עיסת טורט שמחלקים אותה לשני צבעים ואופים בנפרד- אז כדאי לחכות עם האבקת אפיה ולהוסיף אותה רק לפני שמכניסים לתנור?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אז זה אומר שאם יש לי עיסת טורט שמחלקים אותה לשני צבעים ואופים בנפרד- אז כדאי לחכות עם האבקת אפיה ולהוסיף אותה רק לפני שמכניסים לתנור?
כן.
כנ"ל לגבי אבקת סודה לשתיה.
 

צל"ש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
יש מצב לרכך אבוקדו תוך שעה ?
אבל שיהיה טעים..
 

מלכה123

משתמש מקצוען
שאלה קטנה: האם אפשר להקפיא חמאה?
וגם- תנו המלצות לשימוש מיטבי בחמאה? מה אתן עושות איתה?
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
שאלה קטנה: האם אפשר להקפיא חמאה?
וגם- תנו המלצות לשימוש מיטבי בחמאה? מה אתן עושות איתה?
מוקרמים
עוגות חלביות,
וסתם כממרח ללחם מוצנם\ קרקר
 

שי1

משתמש מקצוען
אנחנו לאחרונה מחפשים תרסיס שמן בבני ברק ולא מוצאים.
משהו ראה באיזה חנות?
ביש אין, וגם בנתיב החסד לידינו אין.
תודה
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
אנחנו לאחרונה מחפשים תרסיס שמן בבני ברק ולא מוצאים.
משהו ראה באיזה חנות?
ביש אין, וגם בנתיב החסד לידינו אין.
תודה
יש בתרסיס שמן מהו מיוחד או נטו נוחות?
אם זה נטו נוחות אפשר לקנות בקבוק תרסיס ריק ולמלא בשמן.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה