SOS מטבח

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ובאופן כללי הרשי לי לכפור ביתרון של הקנויה.
אישית אני לא קונה מליות כבר שנים. לא סובלת את המתיקות המוגזמת שלהן.

והטעם המשומר שלהן...
 

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
וואו תודה על המהירות!

זה צירוף של שתי חבילות.. אחת פתוחה מהמקרר והשניה סגורה מהארון. את החבילה שהיתה סגורה בדקתי שוב ולמראית עין לא רואה שם נקודות שחורות.. אבל החבילה מהמקרר כבר בפח :(
בכל מקרה למקרר אין שום תועלת
עדיף אם כבר במקפיא, ואז אם זה מוואקום ומאוחסן ישר במקפיא אין בעיה.
 

big smile

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מה אפשר לצרף ללחמניות בצל?
בתוכנית שיהיו גבינות מתובלות אבל חסר לי עוד משהו,
ועדיף לי מהיר הכנה...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
מה אפשר לצרף ללחמניות בצל?
בתוכנית שיהיו גבינות מתובלות אבל חסר לי עוד משהו,
ועדיף לי מהיר הכנה...
סלט.
סלט ישראלי קצוץ, אפשר עם בולגרית.
סלט חסה עשיר במה שיש בבית.
אם את רוצה ממש להשקיע אפשר גם אנטיפסטי.
 

מירי456

משתמש מקצוען
תודה מראש לכל אלו שמציצות כאן ועונות

שואלת-
איך שומרים על ירקות עליים כמו שמיר פטרוזיליה וכד'
אני כל פעם משתמשת ממש קצת ואחרי שבוע צריכה כבר לזרוק לפח, חבל
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
תודה מראש לכל אלו שמציצות כאן ועונות

שואלת-
איך שומרים על ירקות עליים כמו שמיר פטרוזיליה וכד'
אני כל פעם משתמשת ממש קצת ואחרי שבוע צריכה כבר לזרוק לפח, חבל
2 אופציות מצוינות שאני מכירה.
1. לשטוף לפי ההוראות, לייבש היטב, לפרוס על ניירות סופגים כשהגבעול לאותו הכיוון ולגלגל עם הנייר לגליל.
לשים בשקית ניילון ולאכסן בדלת המקרר וכשהשורש למטה, בתנוחת הגידול.
2. לשטוף, לייבש, לאכסן פתוח במסננת במקרר.

הלוגיקה המשותפת ל2 הטיפים:
העלים נהרסים ונרקבים מהלחות. בשיטות המדוברות גורמים ללחות להתפזר ולא להתרכז סביב העלים.

עוד דרך להחזיק את העלים היא לשטוף, לייבש, לאפות על 50 מעלות כרבע שעה ליבוש מוחלט. לקצוץ את העלים ולהקפיא.
מתאים לשימוש לא 'חי'
 

דייבי

משתמש מקצוען
שאלה דחופה תודה לעונות
הוצאתי ריץ מהמקרר פתחתי אותו והוא היה קצת סמיך לא כרגיל שזה ממש נוזלי
נראה לכם מקולקל?
התאריך לעוד שבועיים
 

נעמה :)

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שאלה דחופה תודה לעונות
הוצאתי ריץ מהמקרר פתחתי אותו והוא היה קצת סמיך לא כרגיל שזה ממש נוזלי
נראה לכם מקולקל?
התאריך לעוד שבועיים
גם לי קרה השבוע. התייעצתי עם אמא שלי והבנתי שזו לא בעיה.
תטעמי טיפה - כרגיל?
תנסי להקציף - הולך? (אם את צריכה קצפת)
אם כך הכל טוב.
בהצלחה!!
(השתמשתי כך ויצא מעולה!!)
 

דייבי

משתמש מקצוען
גם לי קרה השבוע. התייעצתי עם אמא שלי והבנתי שזו לא בעיה.
תטעמי טיפה - כרגיל?
תנסי להקציף - הולך? (אם את צריכה קצפת)
אם כך הכל טוב.
בהצלחה!!
(השתמשתי כך ויצא מעולה!!)
תודה רבה
אני לא מקציפה אני ממיסה שוקולד עם זה
 

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
שמרים שעבר להם התאריך שלשום - אפשר להשתמש?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
שמרים שעבר להם התאריך שלשום - אפשר להשתמש?
תערכי להם בדיקה.
המיסי בכוס מים חמימים כפית סוכר, ערבבי עם ארבע כפות שמרים והשהי בצד כ-10 דקות.
אם הם יתססו - סימן שהם טובים לשימוש.
 

ופל בלגי

משתמש מקצוען
איך שומרים על ירקות עליים כמו שמיר פטרוזיליה וכד'
אני כל פעם משתמשת ממש קצת ואחרי שבוע צריכה כבר לזרוק לפח, חבל

אופציה שלישית - לקנות בחנות פיצוחים או תבלינים קופסאת פטרוזיליה/שמיר וכדו' קצוץ.
נשמר טוב במקרר המון זמן. (אפילו שנה...)
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

לוח מודעות

למעלה